[FOTO] Fashion party şi cai putere

Publicat pe

Revista Joy si-a invitat partenerii si cititoarele in clubul Gaia, pentru a petrece o seara relaxata la evenimentul Enjoy Toyota Fashion Party, sustinut de Toyota si Sephora .

 

Cei peste 200 de invitati  au admirat noua Toyota Yaris Limited Edition, ocazie cu care Joy a invitat trei absolventi de designer vestimentar sa creeze cate o tinuta inspirata de aceasta masina dedicata femeilor dinamice si elegante.

Astfel, Catalin Valean a conceput tinuta Rocky Road, Alina Morar tinuta Toyota Fashion Kit iar Alexandru Tunsu tinuta Son Wa.

Monica Mihail (Sephora) a dezvaluit cateva trucuri de make-up la volan, iar Sorin Parcalab de la Club 99 a sustinut un moment de stand up comedy. Prezentatoarea evenimentului a fost bloggerul Ana Maria Morodan.

Una dintre surprizele serii a fost tombola in urma careia au fost desemnati sapte castigatori pentru urmatoarele premii: un week-end la munte la volanul unei Toyota Yaris si cazare la HotelRamada din Brasov, o tableta Serioux, un GPS Serioux, una dintre cele 3 tinute ale designerilor (la alegere), doua seturi de accesorii Giuka din colectia Yaris Collection by Giuka', un drive beauty kit Sephora.

 

Partenerii evenimentului au fost: GAIA Boutique Club, Martini Royal. Evian, Redd’s, Santal, Grace Couture Cupcake, Club 99 (stand-up comedy), Five’s International, Hotel Ramada Brasov, Designerii Giuka, Alina Morar, Catalin Valean, Alex Tunsu.

 

[FOTO] Fashion party şi cai putere[FOTO] Fashion party şi cai putere

 

Foto: Armand Ionescu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter