[FOTO] Nicoleta Luciu şi alte vedete la aniversarea unei clinici de înfrumuseţare

Publicat pe

Nicoleta Luciu si sora ei, Iuliana, s-au numărat printre invitaţii evenimentului aniversar al unei clinici de înfrumuseţare şi, cu această ocazie, şi-au lăsat trupul modelat de un renumit aparat de slăbit.

 

Nicoleta a jucat rolul de specialist în tratamente de slăbit şi a invitat-o pe sora ei mai mică, Iuliana, să testeze revoluţionarul Crio CoolTech de la Noblezza, mai exact tratamentul care te scapă de stratul de grăsime nedorit prin congelare.

Mai întâi, Nicoleta şi-a aplicat aparatul cu vacuum pe coapse, congelându-şi stratul de grăsime până la -8 grade Celsius. Apoi, Iuliana Luciu a experimentat în premieră beneficiile tratamentului pe zona abdomenului. Nicoleta Luciu, deja familiară cu această procedură, s-a oferit să execute toate menvrele necesare şi i-a aplicat ea însăşi tratamentul surorii sale mai mici. Poţi să mănânci apoi ce vrei tu pentru că nu se mai depune aşa de repede. Și fast food şi cartofi prăjiţi şi shaorma', i-a spus ea Iulianei.

„Sunt zone unde, indiferent de câte exerciţii faci la sală, nu reuşeşti să scapi de grăsimea din acele locuri. Spre exemplu, zona inferioară a abdomenului şi aripioarele. Eu momentan am făcut doar în zona coapselor. Necesită doar o oră din timpul tău, de trei ori pe an. Pe prima o poţi face acum, înainte de Crăciun, ca să mănânci liniştită de sărbători, apoi alta peste două luni, atunci în vară vei fi suplă! Aşa că, de Crăciun ne vom putea delecta cu măncaruri tradiţionale din porc. Abia aştept!', a declarat Nicoleta Luciu.

Cele două surori au fost însoţite la eveniment de Zsolt Csergo, soţul Nicoletei Luciu, cel care, la rândul lui, a scăpat de grăsimea de pe abdomen prin intermediul acestui tratament.

Aniversarea clinicii Noblezza a atras şi interesul altor vedete din showbiz, cunoscute pentru atenţia pe care o acordă aspectului lor fizic. Mirela Stelea, Carmen Negoiţă, Geanina Ilieş, Xonia au participat la eveniment.

 

[FOTO] Nicoleta Luciu şi alte vedete la aniversarea unei clinici de înfrumuseţare[FOTO] Nicoleta Luciu şi alte vedete la aniversarea unei clinici de înfrumuseţare

 

Foto: PR 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă