[FOTO] Vedetele s-au reunit la decernarea premilor TV Mania

Publicat pe

Aseară, la Teatrul Bulandra a avut loc cea de-a 13-a ediţie a Premiilor TV Mania, singurele premii acordate de public celor mai bune producţii şi vedete TV.

 

 

Ca în anii anteriori, gala a fost prezentată de Marius Florea Vizante, iar spectacolul plin de umor a fost regizat de Gelu Colceag, dupa scenariul lui Dan Teodorescu.

 

Show-ul din anul acesta a avut ca temă România în perioada comunistă, Marius Vizante intrând în rolul unui propagandist al sistemului, care supraveghează totul pentru ca lucrurile să meargă conform dorinţelor partidului.

 

Cine sunt câştigătorii premiilor TV Mania 2013

 

Toţi cei care au urcat pe scenă – atât câştigătorii, cât şi invitaţii care au înmânat premiile, au trecut prin faţa bannerelor inscripţionate cu mesajul „Trăiască şi înflorească scumpa noastră revistă, TV Mania”, mesaj care a dominat scena. În ton cu tema show-ului, pe lângă trofeul TV Mania, câştigătorii au primit şi o porţie de colivă.

 

Printre invitaţii care au înmânat premiile s-au aflat Anca Țurcaşiu, Mircea Dinescu, Andrei Gheorghe, Virgil Ianţu şi Giulia Anghelescu. 

 

Foto: Armand Ionescu

 

 

[FOTO] Vedetele s-au reunit la decernarea premilor TV Mania[FOTO] Vedetele s-au reunit la decernarea premilor TV Mania

Foto: Armand Ionescu 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter