[FOTO] Vedete la Elle Style Awards 2013, partea II

Publicat pe

Revista ELLE România a aniversat 16 ani pe piaţa românească, prilej cu care a premiat cele mai stilate personalităţi ale modei şi vieţii artistice româneşti, printr-un eveniment plin de strălucire: ELLE Style Awards, anul acesta la a doua ediție.

 

Vedete, designeri, fashioniste, manechine, prieteni şi colaboratori ai revistei, muzică bună, ţinute glam. Iată ingredientele care au contribuit la succesul celei mai aşteptate petreceri a sezonului, desfăşurată la Palatul Parlamentului, într-un spaţiu reinventat total pentru acest eveniment. Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvăluit publicului câştigătorii celor zece categorii ELLE Style Awards.

Marius Bărăgan a câştigat premiul pentru cel mai bun fotograf al anului, Andreea Bădală a fost desemnată cel mai bun designer, Cătălin Vălean – cel mai bun tânăr designer, iar premiul pentru stil personal i-a revenit Alexandrei Dinu. Catrinel Menghia a fost desemnată cel mai bun model, Inna a primit, pentru al doilea an consecutiv, premiul „Best Music Artist'. Geta Voinea a câştigat premiul Best Hair Stylist şi Alexandru Abagiu – premiul Best Hair Stylist. Doina Levintza a primit premiul special ELLE, iar Andreea Raicu a câştigat trofeul Style Icon.

Gazda evenimentului a fost, ca și la ediția precedentă, Mihaela Rădulescu, desemnată anul trecut câștigătoarea trofeului Style Icon de către cititoarele revistei. Pe scenă a mai urcat și Inna, care a susținut un recital live pentru invitații galei.

 

Toţi cei prezenţi s-au bucurat să fie alături de revista ELLE, acceptând fără rezerve provocarea redacţiei de a fi sexy, stylish, spirited. La reuşita petrecerii au contribuit partenerii acestui eveniment: Paisi,  Fashion Days, Avanti, Nobilis, Morrocan Oil, Lenor, Ethan Allen,Dior, Shiseido Spa, RTW, Privileg Catering, Purple Flowers, cofetariile Armand, Anda Roman – creator de ambianță,  Infrafit, La Strada, și Five’s International.

[FOTO] Vedete la Elle Style Awards 2013, partea II[FOTO] Vedete la Elle Style Awards 2013, partea II

Foto: Cristi Duminecioiu

 

[FOTO] Vedete la Elle Style Awards 2013, partea I

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter