[FOTO] Vedete la lansarea albumului lui AYLIN CADIR

Publicat pe

Joia trecută, în cadrul unui eveniment organizat la Palatul Ghika din capitală, Aylin a lansat primul album pop-jazz, Cloud. Peste 600 de persoane prezente la eveniment, prieteni, jurnalişti şi persoane publice, au ascultat în cadrul concertului pe care artista l-a susţinut alături de trupa ei, The Lucky Charms, toate piesele de pe noul album.

 

Concertul, 100% live, a durat aproape o oră, iar invitatul surpriză al serii a fost chiar Vicky Red, cel cu care Aylin a interpretat piesa Better. Artista a încorporat în show ceva din experienţa ei de actriţă. Momentul artistic a inceput cu un mim, iar în concert a fost incluse două piese din folclorul turcesc.

 

„Este primul meu album, așa că mi s-a părut important ca alegerile pentru proiect să spună ceva despre mine. Cei cu care am lucrat imi sunt prietenii asa ca totul este facut din suflet. Ma bucur sa stiu ca am facut ceva ce imi place 100% si oamenii se bucura alaturi de mine!” a declarat Aylin.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ojsyHLsvX_Y[/youtube]

 

[FOTO] Vedete la lansarea albumului lui AYLIN CADIR[FOTO] Vedete la lansarea albumului lui AYLIN CADIR

 

Foto: PR

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter