[FOTO] Vedete la VIVA! Charity Gala (partea I)

Publicat pe

Vedete şi oameni de afaceri au participat aseară la prima ediţie VIVA! Charity Gala, eveniment organizat de revista VIVA! cu sprijinul Fundaţiei Vodafone România în beneficiul copiilor grav bolnavi, care au nevoie de susţinere financiară pentru tratament. 

 

În cadrul galei, 14 obiecte au fost scoase la licitaţie, iar banii obţinuţi din vânzarea lor au fost donaţi campaniei „Ajută copiii!”, demarată de Fundaţia Ringier. Cele mai dorite obiecte din licitaţie au fost tabloul pictorului Ştefan Câlţia şi tricoul donat de Ilie Năstase, pentru care au licitat mai multe vedete.

 

Viva! Charity Gala a adus programului „Ajuta copiii!” al Fundatiei Ringier aproape 30.000 de euro.

 

Printre celelalte obiecte şi servicii scoase la licitaţie se numără rochia din tul de mătase donată de Maria Lucia Hohan, poantele donate de Monica Petrică, rochia cu cristale Swarowski donată de Stephan Pelger, setul de bijuterii donat de David Sandu, pandantivul cu înger donat de Andreea Raicu, bijuteria oferită de Beatrice Andreescu, un weekend la Vila Poem Boem, un zbor cu elicopterul deasupra Bucureştiului oferit de clubul Aerosquash, pantofii Casadei oferiţi de Distinto, un driver training experience donat de BMW, o sesiune foto de familie oferită de fotograful Marius Bărăgan şi o pălărie şi o pereche de ochelari de soare din fashion show-ul Emporio Armani.

 

În timp ce invitaţii au admirat obiectele scoase la licitaţie, pe scenă atmosfera a fost întreţinută de prezentatorul Pavel Bartoş şi de concertele susţinute de Nicole Cherry şi Loredana. Surpriza serii a fost Horia Brenciu, care a urcat pe scenă şi a oferit un moment muzical neaşteptat, primit cu entuziasm de public. De asemenea, la microfon a venit şi familia Codrea împreună cu fetiţa lor, unul dintre copiii grav bolnavi care au nevoie de ajutor financiar pentru a se însănătoşi.

 

[FOTO] Viva Charity Gala, un eveniment spectaculos

 

Între atâtea celebrităţi, vedeta serii a fost micuţa Ingrid, fiica Simonei Pătruleasa, care a ţinut neapărat să participe la gală pentru a le asculta pe Nicole Cherry şi Loredana. Ingrid a făcut cunoştinţă cu favoritele ei, a dansat şi a fost alintată de ceilalţi invitaţi.

Sponsorii Viva! Charity Gala au fost Vodafone, Dorna si Volksbank.
Au contribuit cu donatii: BMW, Emporio Armani, Distinto si Aerosquash.

 

 

[FOTO] Vedete la VIVA! Charity Gala (partea I)[FOTO] Vedete la VIVA! Charity Gala (partea I)

Foto: Cristi Duminecioiu, Armand Ionescu 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter