[FOTO] Vedete pe covorul roşu la European Film Awards 2013

Publicat pe

Sâmbătă seară, la Berlin a avut loc cea de-a 26-a gala de decernare a premiilor Academiei de Film Europene (EFA).

 

Ada Solomon este laureata de anul acesta a premiului Eurimages pentru coproducţie, premiul fiindu-i inmanat de către Rossy de Palma, una dintre actriţele descoperite de celebrul cineast Pedro Almodovar.

„Mulţumesc foarte mult (…) Nu mi-am imaginat vreodată că este posibil să fiu pe aceeaşi scenă cu Ennio Morricone, Pedro Almodovar, Catherine Deneuve, Wim Wenders”, a declarat Ada Solomon, producatoarea filmelor „Pozitia copilului” (regia Calin Peter Netzer, castigator al Ursului de Aur la Festivalul de la Berlin anul acesta),  „Din dragoste cu cele mai bune intenţii” (regia Adrian Sitaru) şi „Toată lumea din familia noastră” (regia Radu Jude).

 

Luminiţa Gheorghiu, interpreta rolului principal în „Poziţia copilului”, a fost nominalizată la premiul pentru „cea mai bună actriţă” la premiile Academiei de Film Europene, însă trofeul a fost câştigat, sâmbătă seară, de Veerle Baetens („The Broken Circle Breakdown”).

 

[FOTO] Vedete pe covorul roşu la European Film Awards 2013[FOTO] Vedete pe covorul roşu la European Film Awards 2013
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter