[FOTO] Vedete pe covorul roşu la Romanian Music Awards 2013

Publicat pe

Sâmbătă, 14 septembrie, Braşovul a găzduit cea de-a XI ediţie Romanian Music Awards. Aşa cum era de aşteptat, artiştii au făcut un spectacol desăvârşit, din momentul în care au păşit pe covorul roşu până la fiecare detaliu din apariţia lor pe scenă.

 

 

La ora 20.00, trupa Activ a deschis gala de decernare cu piesa Play', iar Gina Pistol şi Cornel Ilie,  gazdele evenimentului, au dus publicul la extaz, făcând frigul să nu se mai simtă. Printre artiştii care au  lansat piese aseară s-au numărat Sişu ft. Alex Velea – Spre stele', Fly Project – Toca Toca', Anda Adam – Dacă ar fi', Bitza ft. Planet H – Eroare Matematică', CRBL ft. Adda – Uşor Uşor', Delia ft. Gojira ft. Planet H – În culori', Sore – Bad Boy is Back'. Alb Negru a cântat în premieră piesa Colegi de cameră', continuarea piesei Mi-e sete de tine', LaLa Band au încantat publicul cu un medley din cele mai cunoscute piese ale lor, iar  DJ Andi a lansat piesa Trouble' alături de americanca Naz Tokyo.

Giulia a lansat piesa My life' într-un show spectaculos, pentru care a creat o perdea de artificii, a adus pe scenă şase tunuri de flăcări, şase vulcani de artificii şi două tunuri de fum.

 

Vezi aici cine sunt câştigătorii  Romanian Music Awards

 

Show-ul baieţilor de la Voltaj a fost în pas cu tehnologia: au cântat la instrumente virtuale, înlocuind echipamentele clasice cu tablete. Iar pentru ca băieţii sunt obişnuiţi să cânte live în orice mediu, au surprins publicul de data aceasta cântând live de pe segway-uri.

Cornel Ilie, alături de colegii de la Vunk a cântat live alături de Gina piesa Pleacă'.

Vama a cântat single-ul de pe album Post iubire' şi hit-ul Perfect fără tine'.  Chiar dacă erau 5 grade afară, Tudor s-a dezbrăcat de geacă şi de cămaşă şi a cântat la bustul gol, împreună cu publicul care fredona fiecare vers alături de Tudor.

Poate că cel mai spectaculos moment al show-ului a fost apariţia lui Alex Velea care s-a jucat cu zvonurile relaţiei lui cu Antonia, folosind refrenul piesei Marabou' al artistei, în timp ce dansatorii lui au purtat măşti cu chipul Antoniei.

Întreaga gală de decernare poate fi văzută în reluare pe Music Channel joi, 19 septembrie, de la ora 19.00, iar marţi, 17 septembrie, Music Channel va difuza o ediţie specială And The Winners Are', de la ora 20.00.

 

[FOTO] Vedete pe covorul roşu la Romanian Music Awards 2013[FOTO] Vedete pe covorul roşu la Romanian Music Awards 2013

 

Foto: www.jadoris.com 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter