[FOTO] Vedete pe covorul roşu la Young Hollywood Awards 2013

Publicat pe

Pe 1 august la The Broad Stage din Santa Monica, California, a avut loc decernarea Young Hollywood Awards 2013, eveniment ce a recompensat tinerii actori cu performanţe deosebite.

 

Pe covorul roşu au defilat tinerele speranţe de la Hollywood, precum Lucy Hale, Kit Harrington (cunoscut datorită rolului Jon Snow din celebrul serial Game of Thrones), Dominic Monaghan (care a debutat în Lord of The Rings si a continuat cu un rol substanţial în serialul Lost), Ian Somerhalter (devenit faimos odată cu rolul din The Vampire Diaries) , Kelly Osbourne şi Crystal Reed.
Fiind un eveniment dedicat tinerilor, atmosfera a fost relaxată, iar de pe covorul roşu au lipsit rochiile somptuoase, în schimb ţinutele au avut un aer foarte modern şi cool.

 

[FOTO] Vedete pe covorul roşu la Young Hollywood Awards 2013[FOTO] Vedete pe covorul roşu la Young Hollywood Awards 2013

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter