FOTO Vedetele din România la premiera de gală Funeralii fericite

Publicat pe

Roxana Iliescu, Jojo, Dan Cruceru şi Ioana Maria Moldovan au asistat săptămâna trecută, alături de  actori foarte cunoscuţi,  la premiera de gală a filmului „Funeralii fericite”, cel mai nou proiect al lui Horaţiu Mălăele, ca regizor şi actor.

 

Funeralii fericite relatează povestea lui Lionel (Horaţiu Mălăele), un român reîntors din Franţa unde a lucrat în construcţii, care luptă împotriva destinului şi a propriului viitor. Când o razie duminicală îi pune pe fugă din cârciuma „La imigrantul fericit', Lionel şi cei doi prieteni ai lui descoperă că viaţa le-a rezervat o ultimă surpriză. Aceştia ajung lângă un teren viran unde s-a instalat o tabără de ţigani. Ca să se distreze, cei trei plătesc o ţigancă să le ghicească viitorul. Distracţia începe atunci când femeia le prezice data exactă a morţii şi modul în care vor muri.

Ajung lângă un teren viran unde s-a instalat o tabără de ţigani. Ca să se distreze, cei trei plătesc o ţigancă să le ghicească viitorul. Aceasta le prezice data exactă a morţii şi modul în care vor muri. De aici începe distracţia…

 

FOTO Vedetele din România la premiera de gală Funeralii fericiteFOTO Vedetele din România la premiera de gală Funeralii fericite

 

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter