Gheorghe Hagi si Ilie Nastase au petrecut in weekend la Bavaria Fest - Oktoberfest

Publicat pe

Gheorghe Hagi si Ilie Nastase au fost invitatii speciali ai Bavaria Fest, eveniment ce a avut loc in weekendul acesta la sediul Baneasa. 

Automobile Bavaria a reeditat si in acest an un eveniment de traditie, weekend-ul portilor deschise la sediul din Baneasa, unul din cele mai reprezentative locatii BMW din Europa.

Pentru a pastra traditia bavareza, evenimentul a purtat amprenta celebrului Oktoberfest din M¼nchen, cu muzica, atmosfera destinsa, meniu traditional si, bineinteles, prezenta impresionanta a fascinantelor automobile produse de concernul BMW.

Ambasadorii Grupului Automobile Bavaria, Gheorghe Hagi si Ilie Nastase, nu au lipsit nici de aceasta data, fiind asaltati de fani pentru fotografii si autografe. Spre deliciul publicului prezent, Nastase s-a implicat direct intr un show ciclistic, care l-a avut ca protagonist pe Igor Obu, detinatorul unui record mondial la saritura cu bicicleta. Pilotand 2 bicilete marca BMW, cei doi sportivi au oferit spectatorilor momente impresionante, Ilie oferindu-se voluntar la unul din exercitiile de acrobatie prezentate de Obu, o saritura peste 9 persoane.

Moderatorii evenimentului, Daniel Buzdugan si Mihai Morar si-au pus amprenta inconfundabila asupra atmosferei pe parcursul celor doua zile. Publicul prezent s-a bucurat de sedinte foto si autografe din partea celor doi moderatori si a vedetelor TV  Andreea Marin si Andreea Esca

Pentru a rasplati intereseul celor peste 700 de vizitatori, Automobile Bavaria a pregatit oferte speciale pentru autoturismele BMW, dar si multe surprize, printre care o colectie privata de autoturisme din categoria oldtimer sau serii limitate.

Claudiu David, unul dintre cei mai cunoscuti piloti romani de raliuri, trainer acreditat BMW, a demonstrat publicului calitatile sistemelor 4×4 BMW xDrive, cu modelele BMW X5 si MINI Countryman.

De un interes major s-a bucurat si nou lansatul program BMW Premium Selection, prin care se doreste implementarea unui nou standard de comercializare a autoturismelor rulate, certificate si garantate de producator.

BMW Premium Selection 

Automobile Bavaria a lansat un nou program de comercializare a autoturismelor rulate, sub marca BMW Premium Selection. Conceptul prin care se urmareste introducerea pe piata auto din Romania a unui nou standard de comercializare a autoturismelor rulate.
garanteaza calitatea, provenienta si istoricul autoturismelor ofertate.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter