De ce a divorțat Helmut Duckadam, după aproape trei decenii de căsnicie. S-a însurat apoi cu o femeie mult mai tânără: "Se scria că actuala soție umblă după banii mei, dar nu aveam"

Publicat pe

La 61 de ani, Helmut Duckadam este un tată fericit și un bărbat împlinit. Aflat la a doua căsnicie, fostul mare portar a dezvăluit în premieră de ce a divorțat de prima soție, care i-a fost alături 27 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Numele lui Helmut Duckadam este legat de perioada de glorie din istoria echipei Steaua și mai ales de momentul când, în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, legendarul portar a apărat toate cele patru lovituri de la 11 metri pentru a aduce trofeul echipei sale.

Câștigători la Loteria Vizelor

Apoi, în anul 2003, Helmut Duckadam a plecat în Statele Unite ale Americii, împreună cu soția și cu fiica sa. Ildiko, fosta sa soție, câștigase cu un an în urmă la Loteria Vizelor și s-au decis să își încerce norocul.

„E o șansă să câștigi la Loteria Vizelor și familia mea vrea să profite de ea. Mergem să vedem ce înseamnă SUA, să vedem dacă ne putem ajuta copiii”, declara, la plecare, Helmuth Duckadam, menționând că intenționau să se stabilească în Phoenix, statul Arizona, unde aveau rude.

În țară a rămas doar fiul marelui fost portar, atunci în vârstă de 23 de ani, pentru a avea grijă de locuința din Arad și de casa de vacanță din Șemlac.

Citește și:Iulia Albu, primele declarații despre nuntă. Când va avea loc evenimentul. „Nu sunt sigură dacă o să fie în țară'

De ce a divorțat Helmut Duckadam, după aproape trei decenii de căsnicie. S-a însurat apoi cu o femeie mult mai tânără: "Se scria că actuala soție umblă după banii mei, dar nu aveam"De ce a divorțat Helmut Duckadam, după aproape trei decenii de căsnicie. S-a însurat apoi cu o femeie mult mai tânără: "Se scria că actuala soție umblă după banii mei, dar nu aveam"


Citește și: Ana Morodan a prins gustul operațiilor estetice! După ce și-a injectat buzele și ridurile, acum își pune silicoane: „Trebuie să-mi lipsesc sânii cu scotch”

Nu s-a putut obișnui în America…

„Eu am fost căsătorit 27 de ani cu Ildiko. Ne-am despărțit pentru că nu am putut să mă obișnuiesc în SUA', a declarat Helmut Duckadam la Antena 3. Apoi, fostul mare sportiv a ținut să pună capăt și speculațiilor conform cărora actuala sa soție, mai tânără ca el cu nu mai puțin de 20 de ani, l-ar fi luat de bărbat pentru situația lui materială.

„Noi am reușit o performanță de când ne-am mutat în București. Nu am apărut în tabloide. Chiar e o performanță. După divorț, m-am întors în România și în trei ani am cerut-o de soție pe Alexandra. Atunci se scria că umblă după banii mei, dar nu aveam. Mama mea a luat-o deoparte și a întrebat-o dacă e sigură ce vrea. Ea a fost hotărâtă și vreau să îi mulțumesc în fața a milioane de telespectatori pentru că în 13 ani de când suntem împreună a stat lângă mine zi și noapte'.

Alexandra și Helmut Duckadam s-au căsătorit în luna iunie 2007, iar un an și trei luni mai târziu a venit pe lume, la Spitalul Matern din Arad, fiica lor Julianne.

Citește și: Dana Marijuana a povestit cine a salvat-o de dependența de droguri. Acum, la 40 de ani, vrea să se relanseze în muzică

Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter