HUGH JACKMAN, sexy pe covorul roşu la premiera Wolverine

Publicat pe

Mult-aşteptatul block-buster Wolverine a avut în sfârşit premiera la Londra. Pe covorul roşu de la Empire Leicester Square au păşit aseară Hugh Jackman, cel care interpretează rolul principal, alături de echipa filmului.

 

La vârsta de 44 de ani, Hugh Jackman este considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, devenit cunoscut datorită rolului din seria de filme XMen. Anul acesta, prestaţia sa din Mizerabilii a fost recompensată cu un premiu Oscar şi un Glob de Aur.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rh1LdTFkm7I[/youtube]

 

Bazat pe o populară mini-serie de benzi desenate scrisă de Chris Claremont şi Frank Miller, filmul spune povestea lui Wolverine, cel mai cunoscut şi iubit personaj X-Men, ajungând în Japonia zilelor noastre. Mediul îl va arunca într-un conflict cu unul dintre cei mai celebri dusmani ai săi şi-i va schimba viaţa o dată pentru totdeauna. Vulnerabil pentru prima oară în viaţă şi împins la limita forţelor sale fizice şi psihice, Wolverine va trebui să înfrunte nu doar imbatabilul oţel al săbiilor de samurai, ci şi zbuciumul interior provocat de propria imortalitate şi de despărţirea tragică de cei dragi.

Premiera in cinematografele din Romania va avea loc pe 26 iulie.

 

HUGH JACKMAN, sexy pe covorul roşu la premiera WolverineHUGH JACKMAN, sexy pe covorul roşu la premiera Wolverine

Foto: Northfoto 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter