Inmormantarea lui Whitney Houston: Kevin Costner, Clive Davis, Stevie Wonder si Alicia Keys si-au adus omagiile

Publicat pe

 Sambata, Whitney Houston s-a aflat pentru ultima oara alaturi de oamenii pe care i-a iubit, in cadrul ceremoniei funerare tinuta in New Hope Baptist Church din Newark, New Jersey. Aici artista, poreclita “Nippy”, a cantat in corul copiilor la varsta de 11 ani.

 Familia, prietenii din copilarie, cantareti de gospel, vedete din lumea muzicii si a cinematografiei si-au adus aminte de Whitney si au impartasit momente din viata ei.

Kevin Costner, alaturi de care cantareata a debutat pe marele ecran in filmul The Bodyguard', si-a adus aminte de filmarile alaturi de artista si de cum a fost aceasta selectata pentru rolul din film. Nu erai doar draguta. Erai atat de frumoasa cat poate fi o femeie. Whitney, daca m-ai putea auzi acum ti-as spune: nu erai doar indeajuns de buna. Erai magnifica!', a spus Kevin Costner.

Clive Davis, producatorul muzical si mentorul lui Whitney, a avut un discurs emotionant: Astepti pentru o asemenea voce o viata. Astepti pentru un chip si o prezenta ca a ei o viata. Iar cand toate se regasesc in aceiasi persoana, iti taie rasuflarea. Asta am simtit eu in 1983, cand fiica voastra m-a uimit cu versiunea ei a cantecului Greatest Love of All'. In acea noapte am simtit ca avem o conexiune, apoi am simtit acelasi lucru in toate noptile care au urmat.'.

Actorul si producatorul Tyler Perry si-a adus aminte de cum a cunoscut-o pe artista, de felul in care vorbea despre viata ei si de credinta ei puternica in Dumnezeu. Avea un har care a condus-o toata viata, acelasi har care a ridicat-o in topuri. Iar celalalt lucru pe care il stiu cu siguranta este ca Whitney Houston l-a iubit pe Dumnezeu, iar asta am observant in fiecare conversatie pe care am avut-o cu ea'.  

Dupa o viata dedicata muzicii, Whitney a plecat din aceasta lume insotita de muzica. Alicia Keys, Stevie Wonder si CeCe Winans si-au luat ramas bun cu cate o melodie dedicata artistei, unul dintre cele mai emotionante moment fiind oferit de CeCe Winans, care a interpretat melodia Jesus Loves Me', ultimul cantec pe care Whitney l-a cantat in public inainte de moartea sa subita din Beverly Hills, pe 11 februarie. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter