’Iubire si onoare”, o telenovela exotica cu Radu Valcan si Madalina Draghici

Publicat pe

“Iubire si onoare”, cea mai noua telenovela marca MediaPro Pictures, va avea premiera in toamna pe postul Acasa TV.

Serialul din distributia caruia fac parte Radu Valcan, Madalina Draghici, Diana Dumitrescu, Marin Moraru, Maia Morgenstern spune povestea iubirii dintre un arab si o romanca.

Seicul Amir bin Hussein el Jisr (Radu Valcan) este fiul cel mai mic al emirului Hussein, conducatorul micului si bogatului emirat al luminii, Beled el Nur, un barbat bogat, posesorul a mai multor mine de diamante. Brunet, inalt si misterios, Amir are femeile la picioare, dar se indragosteste iremediabil de Ilinca Stuttman (Madalina Draghici), o tanara romanca de 23 de ani din Constanta.

Nu e un rol usor, mai ales ca eu sunt la inceput de drum in acest domeniu, al actoriei. Amir are multe umbre in suflet dar si loc suficient pentru multa dragoste si incredere in cei din jur. Isi iubeste parintii, o iubeste pe Ilinca sincer si din toata inima, este capabil de sentimente puternice. Este un personaj greu de jucat dar am dorinta sa-l fac credibil si iubit de cei de acasa', marturiseste Radu Valcan.

Diana Dumitrescu joaca rolul Oxanei, este fiica unui magnat rus, o femeie inteligenta, calculata si manipulatoare: Este ceva inedit! Deosebit si diferit de ceea ce am facut pana acum, este provocator, cu toate acestea e foarte greu. Este un rol de contra-emploi si a fost dificil sa imi gasesc privirile, vocea si starile de rautate absoluta', declara Diana.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter