Jacqueline Bisset si Marcel Iures la premiera de gala a filmului "Tatal Fantoma"

Publicat pe

Actrita Jacqueline Bisset a fost prezenta alaturi de Marcel Iures la premiera de gala a filmului "Tatal fantoma", de Lucian Georgescu, joi seara, la Cinema Studio din Capitala. Printre invitatii care au onorat gala s-au mai numarat Bogdan Naumovici, Tudor Giurgiu, Ada Solomon, Irina Margareta Nistor, Adrian Titieni, Andi Moisescu si Olivia Steer.

Comedie dulce-amara, Tatal Fantoma' este inspirat de nuvela „Almost Oriental” a scriitorului si scenaristului american Barry Gifford si prezinta povestea de dragoste dintre profesorul american Robert Traum (Marcel Iures), reintors in tara natala a tatalui sau, si Tania (Mihaela Sirbu). In film mai joaca Valer Delakeza, Mihai Constantin, Mimi Brănescu, Victor Rebengiuc, Mariana Mihut, Nicodim Ungureanu, Vitalie Bantas, Marcello Cobzariu si Mirela Oprisor.

„Tatăl fantoma” reprezinta debutul in lungmetraj al lui Lucian Georgescu, scenarist, producator, critic de film, conferentiar la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter