Lansarea gamei de produse profesionale de hairstyle SEBASTIAN

Publicat pe

Brandul de hairfashion SEBASTIAN Professional si-a facut debutul pe piata romaneasca. Intr-o atmosfera a extremelor, intr-un teatru al umbrelor si a creatiei non-conformiste, a intrat in scena unul dintre cele mai apreciate si premiate branduri din lume.

Originar din Statele Unite, SEBASTIAN Professional este un brand avangardist, high-fashion, creator de tendinte, care ne da libertatea de a fi autentici si a ne exprima stilul personal in cel mai indraznet mod posibil.

Coafurile impresionante semnate de Ovidiu Cristea si Arabella Saulig si tinutele de film create de Wilhelmina Arz au dezvaluit caracterul fashion-forward al brandului. Cu o identitate high-tech care graviteaza in jurul conceptului de inovatie, SEBASTIAN Professional provoaca imaginatia hairstilistilor romani.

SEBASTIAN Professional inseamna peste 35 de ani de inovatie si creativitate in industria hairstylingului. Prima idee exceptionala, inventarea placii crimping iron de catre Geri Cusenza, a luat nastere in capitala starurilor, Los Angeles.

Credem ca personalitatile noastre sunt mult prea colorate pentru a putea fi cuprinse intr-un singur look. De aceea SEBASTIAN Professional este intr-o continua cautare a ineditului, gandeste în viitor, priveste dincolo de comun si se ridica deasupra normelor. Pentru creativitate nelimitata hairstyling – sau ne-interventie cum ne place sa o numim.' Acesta este credo-ul SEBASTIAN Professional.
 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă