Lectie de stil pentru o toamna glam

Publicat pe

Rimmel London si-a dat din nou intalnire cu moda urbana pentru o lectie despre stil, pentru ca tu sa incepi toamna in tendinte.

Si, fiindca nimic un se potriveste mai bine cu revolutionara mascara GlamEyes Day2Night, Rimmel a facut echipa cu Molecule F, reprezentata de catre unul dintre cei mai bine cotati designeri avangardisti romani ai momentului – Lucian Broscatean, care ne-a aratat ce inseamna stilul versatil, cu piese din noua sa colectie de toamna-iarna 2011-2012.

Magazinul Kendra din Unirea Shopping Center a fost scena unui fashion show intim, dar in care s-au petrecut transformari spectaculoase: ziua s-a preschimbat in noapte, machiajul natural a devenit dramatic, iar tinutele sobre s-au transformat in adevarate arme de seductie.

Lucian a folosit piese din colectia de toamna-iarna 2011 – 2012, prezentata si la Berlin Fashion Week, care va fi lansata in curand pe www.molecule-f.com, accesorizate cu pantofi semnati de Mihaela Glavan si, pentru un touch spectaculos de seara, cu bijuterii-statement ale Aurei Cercel.
 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter