Cum se menține Loredana Groza în formă, la 52 de ani: "Nu există operații care să te facă să ai..."

Publicat pe

Loredana Groza a dezvăluit cum se menține, de fapt, în formă, la 52 de ani. Artista a negat multă vreme că și-ar fi făcut operații estetice, deși mare parte din fanii ei susțin contrariul. Acum a făcut publice mai multe detalii despre stilul ei de viață, precum și despre modul în care îmbină cariera cu viața de familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața are una dintre cele mai longevive cariere din țara noastră. S-a menținut în top ani de zile, încă de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. Însă, în ultimii ani, a fost comparată tot mai des cu Madonna, dar nu datorită talentului ei muzical, ci din cauza schimbărilor fizice pe care mulți le-au atribuit intervențiilor chirurgicale.

Cum se menține Loredana Groza în formă, la 52 de ani: "Nu există operații care să te facă să ai..."Cum se menține Loredana Groza în formă, la 52 de ani: "Nu există operații care să te facă să ai..."

Cum se menține Loredana Groza în formă, la 52 de ani

Artista susține că unul dintre lucrurile care au ajutat-o să se păstreze într-o formă de invidiat, atât fizic, cât și ca spirit, este aprecierea publicului, precum și faptul că și-a păstrat sufletul veșnic tânăr.

„Am cântat aproape orice stil. Va urma probabil și ceva inovat de mine, îmi place să provoc, practic acesta cred că este unul dintre secretele longevității mele artistice, a faptului că am reușit să comunic cu atâtea generații. Sunt copii care mă descoperă acum, care nu știu că eu vindeam milioane de discuri pe vremea lui Ceaușescu.

E cel mai frumos compliment, pentru că mă ajută să rămân tânără în spirit, dar și în exterior. Tinerețea și prospețimea vin dinăuntru. Copiii sunt cei care observă cel mai bine lucrul acesta, ei sunt cei mai puri și cei mai direcți dintre spectatorii mei„, a dezvăluit Loredana Groza, pentru Impact.

Citește și: Ce relație are Loredana Groza cu tatăl ei: „Nu voi mai vedea vreodată asemenea bărbat”

Citește și: Cabral, cuvinte dure despre Mihai Bobonete în direct, la emisiunea lui Măruță: „Nu mă așteptam să spui așa ceva…'

Citește și: Vali Vijelie, declarații surprinzătoare despre Loredana Groza: „Mi-a trimis banii înainte…”

Citește și: Mara Bănică participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Ce alți concurenți mai apar în show-ul de la PRO TV

Ce spune cântăreața despre operațiile estetice?

Artista susține în continuare că tot ceea ce face ca să fie în formă este să facă sport. Mai mult decât atât, ea a mai recunoscut și că nu merge la cosmetică, pentru că preferă să stea cu familia în puținul timp liber pe care îl are la dispoziție.

„Timpul pe care-l investesc, nu prea mult, e extrem de bine rânduit. Nu merg des la cosmetică, nu-mi permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de aspectul fizic decât să fac sport. Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătoasă. Dacă nu știi să-ți întreții din interior atributele, poți face orice fel de intervenii, dar nu sunt de folos. Așa că nu aruncații cu banii pe geam fetelor, domnilor…

Am un program de viață extrem de strict, disciplină, sunt ca un sportiv de performanță, nu-mi pierd nopțile. Doar atunci când am câteva zile de vacanță, atunci îmi permit să mă abat de la el. Dar vacanță, din păcate nu am când să iau, dar din fericire am mult de lucru și asta mă bucură. Nu am răgaz să plec nicăieri.

Încerc să-mi cheltuiesc timpul atât de eficient încât să le fac pe toate, să mă ocup de familia mea, de fiica mea, de cei dragi, pentru că au și ei nevoile lor, să fiu prezentă la toate evenimentele importante din viața celor din jurul meu, să-mi fac fanii fericiți, aceasta e misiunea mea.

De aceea sunt prezentă oriunde sunt chemată, oriunde sunt dorită, indiferent de efortul pe care-l fac. Din fericire, nu cred decât în operații de sănătate, atunci când ești bolnav și ai nevoie. De alte intervenții, eu cred că nu am nevoie.', a mai mărturisit Loredana Groza, pentru sursa citată anterior.

Ce sfat le dă Loredana Groza fanilor ei

Artista susține că doar o viață disciplinată o poate ajuta să aibă succes în continuare ca artistă. Așa reușește să facă față cu brio unui program de-a dreptul draconic. De asemenea, spre finalul interviului, a ținut să le ofere câteva sfaturi utile fanilor ei.

„Săptămânile următoare vor veni zile cu patru concerte, în locații diferite, trebuie ajung la timp peste tot, să fiu în formă, să fiu fresh, ca și cum ar fi primul concert din ziua respectivă, iar pentru asta trebuie să ai o viață disciplinată. Să nu mănânci orice, să nu gândești orice, să fii un om bun, pozitiv, să faci cu pasiune orice, și dacă mănânci, faci dragoste sau gătești. Orice lucru dacă-l faci cu pasiune, îți iese perfect', a încheiat Loredana Groza.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter