Mihaela Radulescu, la o degustare de inghetata

Publicat pe

Mihaela Radulescu a fost seara trecuta gazda unui eveniment unic, realizat pe marginea lacului Herastrau, la Bonton Palace, in cadrul caruia Antica Gelateria del Corso a adus pe piata din Romania produsul sau premium GranCrema – “Inghetata care se bea… ca o rafinata cafea”.

Tin sa am mereu o alimentatie sanatoasa, iar GranCrema indeplineste caracteristicile unui produs sofisticat si rafinat, dar in acelasi timp natural. Nu mi s-a intamplat niciodata sa imi placa un produs mai mult decat scria in contract', a marturisit Mihaela Radulescu zambind celor prezenti.

Catrinel Menghia, ambasadoarea si imaginea GranCrema in Romania, a lipsit de la eveniment

Mult asteptata Catrinel Menghia, ambasadoarea si imaginea GranCrema in Romania, nu a fost prezenta la eveniment, dar a lasat un mesaj prin intermediul unui video  tuturor celor prezenti la lansare. Aceasta a fost retinuta in ultimul moment pe platourile de filmare ale unui important film american in care aceasta va fi protagonista. 

Lansarea GranCrema in Romania s-a dovedit de asemenea, a fi o sarbatoare atat pentru presa cat si pentru vedetele numeroase venite la Bonton Palace: Nico, Serban Copot (Animal X), Adina Buzatu, Ianna, Maria Simion, Horia Moculescu, Catalin Crisan, Alexandra Velniciuc, Raluca Moianu, George Ivascu, si chiar Dani Otil, care a venit special sa cunoasca produsul atat de drag Mihaelei Radulescu.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter