Miranda Kerr – În misiune imposibilă alături de Tom Cruise

Publicat pe
Miranda Kerr – În misiune imposibilă alături de Tom Cruise Miranda Kerr – În misiune imposibilă alături de Tom Cruise

După ce s-a despărţit de Orlando Bloom, împreună cu care un băieţel, despre Miranda Kerr s-a scris că s-ar fi cuplat cu diverşi bărbaţi. Ultimul pe listă ar fi nimeni altul decât Tom Cruise.

 

Rămasă singură la 31 de ani, frumoasa Miranda Kerr, care fascinează la fiecare apariţie a sa, s-ar fi orientat în primă instanţă spre James Packer, un milionar alături de care nu a stat prea mult timp.

 

Se pare că top modelul se află acum la începutul unei poveşti de dragoste cu celebrul Tom Cruise, care la 52 de ani, după 3 mariaje eşuate, încearcă să îsi refacă viaţa.

 

După ce au vorbit de mai multe ori la telefon, Miranda şi Tom s-ar fi întâlnit pe ascuns la Londra, potrivit revistei New Idea, citată de Daily Mail.

 

Daca povestea se adevereşte, Tom Cruise s-ar afla la a doua relaţie cu o vedetă originară din Australia, după ce actorul a fost căsătorit cu Nicole Kidman.

 

Foto: Hepta

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter