Nicoleta Luciu, vampirita sexy de Halloween

Publicat pe

De Halloween Nicoleta Luciu, interpreta Sorayei din telenovela “Iubire si onoare”, s-a transformat intr-o sexy-vampirita intr-o sedinta foto incendiara.

Frumoasa Nicoleta Luciu a raspuns provocarii fotografului Mircea Netea si a intrat in rolul unui vampir extrem de senzual.

Intotdeauna am avut o atractie pentru mitul vampirilor, mai ales dupa ce am vizionat filmul Interviu cu un vampir' unde Tom Cruise si Brad Pitt fac 2 roluri de senzatie. Scenariul a fost unul simplu- el, un vampir sangeros, vroia sa ma transforme iar eu l-am ranit cu un pumnal care in poze apare insangerat. M-am transformat apoi in vampir si a trebuit sa exprim, prin intermediul imaginilor, foarte multa senzualitate', povesteste Nicoleta.

Pozele au fost spectaculoase, mi-au placut foarte mult. As repeta oricand experienta si as juca intr-un film de acest gen. De mic copil mi-au placut filmele cu vampiri, exorcizari, mistic, m-a atras aceasta latura plina de mister', adauga frumoasa actrita.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter