Patricia Kaas şi-a lansat propriul parfum la Bucureşti

Publicat pe

Patricia Kaas s-a aflat weekendul trecut in România pentru a susţinte un concert la Sala Palatului şi pentru a lansa noul parfum care îi poartă numele, K by Patricia Kaas. Magazinul Beautik a fost neîncăpător pentru fanii artistei şi pentru iubitorii parfumurilor de lux, care s-au înghesuit să testeze în premieră parfumul şi să o cunoască pe cântăreaţă.

 

Aceasta a sosit la eveniment însoţită de căţelul ei, Tequila, şi a povestit cum s-a născut K' by Patricia Kaas: Am fost întrebată de multe ori dacă nu vreau să creez un parfum. Pentru mine asta e ceva foarte personal, nu voiam doar să am un parfum cu numele meu, voiam să am timp să lucrez la el. Când cei de la casa de parfumuri mi-au vizitat apartamentul au văzut cum l-am decorat, ceea ce era important pentru mine, pentru că voiam să înţeleagă ce îmi place. Spre exemplu, îmi plac cristalele, le consider foarte feminine. Apoi am luat un coş şi am pus în el toate produsele pe care le folosesc pentru păr, pentru corp, toate cremele mele, şi am spus că parfumul trebuie să miroasă aşa cum miros toate produsele mele la un loc, pentru că acela este mirosul meu. Si aşa s-a născut K'.

 

Patricia Kaas a oferit la Bucureşti un spectacol plin de emoţie şi senzualitate!

 

Din echipa care a participat la crearea parfumului au făcut parte şi Ludovic Perin (Fragrances & Emotions), parfumierul Melanie Leroux şi Silvia Hofbeck, designer în sticlă. Alături de Patricia Kaas, cei trei au lucrat un an şi jumătate pentru a crea parfumul perfect pentru celebra artistă din Franţa. Melanie Leroux a lucrat îndeaproape cu Patricia pentru a înţelege cât mai bine stilul, dorinţele şi gusturile ei, care au fost transferate apoi asupra creaţiei. Rezultatul este K', un parfum cu note de vârf fructate, note de mijloc de ylang-ylang, iasomie şi crin şi note de bază lemnoase, inserat într-o sticluţă pătrată, cu design inspirat din anii 30.

 

Patricia Kaas şi-a lansat propriul parfum la BucureştiPatricia Kaas şi-a lansat propriul parfum la Bucureşti

 

Foto: Armand Ionescu

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter