Penelope Cruz, in primele imagini din cel mai asteptat calendar al anului

Publicat pe

Frumoasa de origine latina, actrita Penelope Cruz va fi personajul principal al Calendarului Campari 2013, publicatie anuala in editie limitata, care si-a castigat in timp statutul de obiect de colectie.
Tot azi Campari dezvaluie si identitatea fotografului pe a carui viziune artistica se bizuie intregul proiect de imagistica, ce face posibila ilustrarea mereu surprinzatoare si exuberanta a celebrului Calendar Campari. Un protagonist in sine, de aceeasi importanta, este si Kristian Schuller, fotograf parizian renumit, de origine romana.

In anticiparea celei de-a 14a editii, a carei inaugurare va avea loc toamna aceasta, in atmosfera sofisticata metropolitana a citadelei italiene Milano, primele imagini behind the scene deconspira ambianta si starile de spirit spontane de pe platourile foto.

Tema calendarului ramane insa o necunoscuta, o componenta invizibila ce urmeaza a fi divulgata in aceasta toamna pe fondul unui conglomerat de evenimente de mare fast, o demonstratie de lux si eleganta impunatoare cu ecouri internationale puternice.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter