Prinţesa Charlotte, la prima apariţie în balconul Palatului Buckingham

Publicat pe

Sâmbata aceasta, întreaga familie regală britanică a participat la parada Trooping the Colour, organizată la Londra pentru a marca aniversarea de 90 de ani a Reginei Elisabeta a II-a.

 

Îmbrăcată într-o ţinută verde, Regina a asistat la defilarea trupelor şi la acrobaţiile oferite de Royal Air Force, ea sărbătorindu-şi mereu ziua de naştere în luna iunie, deşi este născută în aprilie.

 

Întreaga atenţie a fost îndreptată din nou spre Kate Middleton, soţia Prinţului William, care a reuşit o noua apariţie de senzaţie.

 

Ducesa a purtat un costum alb, accesorizat cu o pălărie roz prudat la care era ataşat un tradafir. Şi chiar dacă Kate a fost cu adevarat superbă, ea a fost eclipsată de fiica sa, Charlotte.

 

La doar 1 an, Charlotte şi-a făcut prima apariţie în balconul Palatului Buckingham alături de mama, frăţiorul, tatăl, bunici şi străbunicii săi.

 

Charlotte a fost cu adevărat adorabilă într-o rochiţa roz cu mâneci bufante, accesorizată cu pantofi în aceeaşi nuanţă şi o agrafă de păr.

 

Foto: Hepta

 

Prinţesa Charlotte, la prima apariţie în balconul Palatului BuckinghamPrinţesa Charlotte, la prima apariţie în balconul Palatului Buckingham
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter