Prinţesa Charlotte, la prima apariţie în balconul Palatului Buckingham

Publicat pe

Sâmbata aceasta, întreaga familie regală britanică a participat la parada Trooping the Colour, organizată la Londra pentru a marca aniversarea de 90 de ani a Reginei Elisabeta a II-a.

 

Îmbrăcată într-o ţinută verde, Regina a asistat la defilarea trupelor şi la acrobaţiile oferite de Royal Air Force, ea sărbătorindu-şi mereu ziua de naştere în luna iunie, deşi este născută în aprilie.

 

Întreaga atenţie a fost îndreptată din nou spre Kate Middleton, soţia Prinţului William, care a reuşit o noua apariţie de senzaţie.

 

Ducesa a purtat un costum alb, accesorizat cu o pălărie roz prudat la care era ataşat un tradafir. Şi chiar dacă Kate a fost cu adevarat superbă, ea a fost eclipsată de fiica sa, Charlotte.

 

La doar 1 an, Charlotte şi-a făcut prima apariţie în balconul Palatului Buckingham alături de mama, frăţiorul, tatăl, bunici şi străbunicii săi.

 

Charlotte a fost cu adevărat adorabilă într-o rochiţa roz cu mâneci bufante, accesorizată cu pantofi în aceeaşi nuanţă şi o agrafă de păr.

 

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva