Radu Valcan si Madalina Draghici, intr-o secventa plina de pasiune

Publicat pe

La filmarile pentru “Iubire si onoare” ce au avut loc in Turcia in luna mai, Radu Valcan si Madalina Draghici au filmat o secventa de dragoste plina de romantism si pasiune in piscina, la primele ore ale diminetii.

Scena de dragoste s-a filmat in Bodrum intr-o dimineata la ora 5. Afara era cumplit de frig iar apa era rece. Am incercat sarutul sub apa'. La Actiune!' trebuia sa ne scufundam si sa ne sarutam. Am incercat de mai multe ori pana sa ne iasa, dar a fost o secventa amuzanta', spune Madalina Draghici.

Tot in episodul de miercuri, 13 octombrie, al telenovelei Iubire si onoare, Oxana (Diana Dumitrescu) apare in timp ce face scufundari in Marea Egee.

Diana este posesoare a unui brevet de scufundari si a fost foarte incantata la filmarea acestor secvente.

Brevetul de scuba diving il am de 3 ani iar pe parcursul acestor ani am tot facut cursuri. Prima data am facut acest curs cu Ducu. Eu sunt acum Advanced Open Water Diver Nitrox Level' iar el este Dive Master', brevet pe care si l-a luat in Turcia. Am vazut locuri foarte frumoase, nave scufundate, un cargo de armata iar sotul meu a vazut si o masina scufundata. Toate secventele filmate sub apa pentru telenovela sunt filmate de Ducu', povesteste frumoasa actrita.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter