Radu Valcan si Madalina Draghici - Nunta cu surprize

Publicat pe

Povestea de iubire dintre seicul Amir (Radu Valcan) si frumoasa Ilinca (Madalina Draghici) ajunge intr-un moment mult asteptat, cei doi avand parte de o nunta plina de surprize in “Iubire si onoare”.

A fost o filmare foarte grea, multe personaje, multe secvente legate. Obiceiurile arabesti in ziua nuntii sunt extrem de interesante, este vorba de o traditie fascinanta, neinteleasa de multi. Au fost secvente de o intensitate maxima, fiecare actor a patruns in atmosfera momentului si a simtit momentul. Pentru mine a fost o experienta deosebita. Vom vedea un Amir afectat de tot ceea ce i se intampla si cel mai important moment din viata lui.', spune Radu Valcan.

Pentru Madalina, secventele au fost unele aparte, in care a descoperit in detaliu caracteristicile unei nunti din cultura araba: Pentru Ilinca a insemnat pe de-o parte o fericire imensa pentru ca erau ziua nuntii cu barbatul iubit, dar pe de alta parte a fost o umbra de dezamagire pentru ca mama ei nu era acolo', povesteste Madalina Draghici.

Episodul cu nunta celor doi va fi difuzat miercuri, 17 noiembrie 2010, incepand cu 20.30.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter