Şi vedetele merg la supermarket, nu-i aşa?

Publicat pe

Ne-am obişnuit să le vedem strălucind pe covorul roşu la evenimente mondene, arătând impecabil şi purtând rochii super-sexy, însă şi vedetele de la Hollywood fac, în viaţa de zi cu zi, aceleaşi lucruri pe care le fac „oamenii obişnuiţi”.

 

Merg la supermarket, îşi duc hainele la curăţătorie, cumpără fructe şi legume de la piaţă şi duc gunoiul. V-am pregătit o galerie foto în care le puteţi vedea pe unele dintre cele mai frumoase şi celebre femei din lume surprinse de paparazzi în timp ce se îndeletnicesc cu cele mai banale şi lipsite de glam activităţi.
Paris Hilton continuă să fie o apariţie… foarte roz, chiar şi când merge la cumpărături la supermarket şi nu miră pe nimeni faptul că îşi ia şi câinele cu ea, pe post de accesoriu. Dacă Torri Spelling arată destul de înfricoşător nemachiată şi îmbrăcată sport atunci când merge la cumpărături , în schimb Naomi Watts, Alessandra Ambrosio şi Jennifer Garner sunt îngrijite şi cochete chiar şi atunci când merg la piaţă.
Jennifer Love Hewitt şi Kim Kardashian au fost suprinse de fotografi în ipostaze mai puţin măgulitoare prima tragând un ditamai tomberonul de gunoi, iar a doua luptându-se cu câteva haine proaspăt luate de la curăţătorie. Una peste alta, ne întrebăm cum o fi să te duci la supermarket şi să te intâlneşti la raionul de iaurturi cu Katie Holmes împingând căruciorul…

 

Şi vedetele merg la supermarket, nu-i aşa? Şi vedetele merg la supermarket, nu-i aşa?

 

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter