[FOTO] Vedete la gala ELLE Style Awards

Publicat pe

Inna, Loredana si Mihaela Radulescu au fost premiate aseara in cadrul galei ELLE Style Awards, eveniment aflat la prima editie, care celebreaza 15 ani de existenta ai revistei ELLE si isi doreste sa recompenseze talentele din domeniul modei, fotografiei, muzicii si actoriei.

 

 Gazda serii a fost Mihaela Radulescu, vechi colaborator al revistei care semneaza o rubrica de opinie si care a fost prezenta si in nenumarate pictoriale. Cu sarm si naturalete, ea a prezentat nominalizarile la cele 10 categorii, in timp ce membrilor redactiei ELLE si vedetelor le-a revenit placuta sarcina de a anunta castigatorii.

Prima care a urcat pe scena pentru a-si ridica premiul a fost Veronica Pascu, una dintre cele mai bine cotate modele din Romania, care a fost desemnata Best Model'. La randul ei, Veronica a fost cea care a inmanat premiul pentru „Cel mai bun tanar designer” lui Mihai Dan Zarug, designerul din spatele brandului Twenty(2)too.

 

Premiul pentru Cel mai bun fotograf i-a revenit lui Gabi Hirit, cunoscut pentru indrazneala si nonconformismul cu care abordeaza orice sedinta foto si autorul unora dintre cele mai provocatoare pictoriale din paginile revistei.

Vizibil emotionata si imbracata intr-o rochie scurta din dantela neagra, Inna, cea mai cunoscuta artista din Romania peste hotare, a castigat premiul pentru „Best Female Music Artist”, in timp ce tanara trupa Moonlight Breakfast si-a ajudecat titlul de „Best Music Band”, primul premiu din cariera lor.

La categoria actori, castigatorii au fost Bogdan Dumitrache (Cel mai bun actor) si Ioana Macaria (Cea mai buna actrita). Pe Bogdan Dumitrache il stiti din rolurile sale in filmele noului val romanesc, precum Din dragoste cu cele mai bune intentii', dar si din serialul de succes In deriva', o productie HBO. Actrita Ioana Macaria a primit premiul din mainile regizorului Tudor Giurgiu, care a avut inainte un schimb simpatic de replici cu Mihaela Radulescu (Mihaela a jucat in filmul lui Tudor, Legaturi bolnavicioase').

Stilistul ELLE, Maurice Munteanu, a urcat pe scena pentru a acorda premiul Best personal style' Irinei Marinescu, despre care a declarat ca are cele mai incredibile picioare', iar Andreea Raicu, imbracata intr-o creatie Maria Lucia Hohan, a deschis plicul in care se afla numele castigatorului sectiunii Cel mai bun designer' si a citit chiar numele… Mariei Luciei Hohan.

 

Cele mai emotionante si surprinzatoare momente ale serii au fost la sfarsit, atunci cand Mihaela Radulescu, in calitate de prezentatoare, a trebuit sa prezinte nominalizarile la categoria Style Icon', printre care se afla si ea… Si pentru ca surpriza sa fie totala, tot ea a si castigat premiul! Surprizele nu s-au oprit aici! Maurice Munteanu a urcat iarasi pe scena, de data asta pentru a anunta existenta celui de-al 11-lea premiu, Premiul Special ELLE', pe care l-a primit, in entuziasmul tuturor, Loredana. Extrem de incantata, diva pop a marturisit ca i se pare incredibil cum fata din Onesti' a ajuns sa primeasca un premiu chiar in casa construita de Ceausescu si a incheiat cantand la microfon refrenul unui cunoscute piese.

Seara s-a incheiat cu recitalul celor de la Moonlight Breakfast. Printre vedetele care au trecut pragul petrecerii s-au numarat Antonia, Malvina Cservenschi, Mircea Badea, Catalin Botezatu, Valentina Pelinel, Stephan Pelger, Diana Sucu si Andreea Raducanu.

 

[FOTO] Vedete la gala ELLE Style Awards[FOTO] Vedete la gala ELLE Style Awards

 

Foto: Cristi Duminecioiu, Dan Bistriteanu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter