Vedete la Premiile ’40 Principales” din Spania

Publicat pe

Gala premiilor “40 Principales”, eveniment organizat anual de cel mai popular post de radio spaniol si sustinut de Ballantine’s, a reunit zeci de artisti pe scena Palacio de los Deportes din Madrid.

Gala a fost deschisa de Enrique Iglesias, premiat ca Cel mai influent artist spaniol din lume' si incheiata cu un recital al Shakirei, premiata la randul ei ca Cea mai influenta artista si producatoare din lumea latina.' Daca Enrique a tinut un discurs emotionant, spunand ca acesta este premiul lui de suflet, Shakira a atras atentia tuturor prin schimbarea majora de look. Aflata pentru prima data la Madrid, artista britanica Jessie J a ridicat sala in picioare, la fel ca si Alexandra Stan, foarte populara in randul spaniolilor. Printre cei aflati in public s-a aflat si Alex Velea, Brand Ambassador Ballantines, ale carui planuri de viitor includ lansarea pe plan internarional.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter