[FOTO] Vedete la vernisajul expoziţiei semnate de Dana şi Stephane Maitec

Publicat pe

Moda, arta şi vedetele s-au întâlnit aseară la magazinul Victoria 46, cu ocazia vernisajului expoziţiei de fotografie „Crowning Heads Machine” a artiştilor Dana şi Stephane Maitec şi a lansarii noii colecţii toamna-iarna 2013/2014 Agent Provocateur.

Amalia Năstase, Andreea Raicu, Camelia Şucu, Bianca Ioniţă, Răzvan Ciobanu, Virgil Ianţu, Diana şi Dan Şucu sunt numai câteva dintre vedetele care au participat la eveniment.

 

Expoziția de fotografie Crowning Heads Machine' este un proiect personal conceput de cei doi artiști pentru prestigiosul festival de fotografie Les rencontres dArles din Franța.Crowning Heads Machine nu este o invenție de-a noastră, este ceva ce am descoperit că există cu adevărat. Este acea mașinărie care stă cuminte în fiecare dintre noi și așteaptă nerabdătoare să fie activată. Este magică, te poate transforma dintr-un simplu trecător absent și derutat, în stăpânul, regele, regina propriului tău univers. Într-o clipă.', mărturiseşte Dana Maitec.

Noua campanie Agent Provocateur, care însoţeşte cea mai recentă colecţie de lenjerie de lux, pune în valoare codul unic al brand-ului: puterea şi feminitatea pe care o transmit piesele seducătoare de lenjerie. Pentru sezonul toamnă/iarnă 2013, designerul Sarah Shotton s-a lăsat inspirat de eroinele filmelor sci-fi ale anilor 70, dar şi de videoclipul Too Funky al lui George Michael, pentru a contura piese  în acord cu personalitatea debordantă a femeii provocateur.La cocktail party-ul de joi seară, invitaţii au avut parte de o experienţă vizuală completă: expoziţia fotografică la parter, proiecţii şi o şedinţă foto live, la etajul magazinului, într-o atmosferă eclectică, high fashion, high art.

 

[FOTO] Vedete la vernisajul expoziţiei semnate de Dana şi Stephane Maitec[FOTO] Vedete la vernisajul expoziţiei semnate de Dana şi Stephane Maitec

 

Foto: Cristi Duminecioiu, PR 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter