Vedetele s-au răsfățat cu delicii spaniole la inaugurarea unui restaurant

Publicat pe

La finalul săptămânii trecute, în București s-a lansat un restaurant cu specific spaniol la inaugurarea căruia vedetele s-au răsfățat cu sortimente pregătite de un chef autentic. Pentru că fiecare fel de mâncare a adus cu sine o poveste, fiecare preparat s-a transformat într-o experiență culinară.

Diversitatea preparatelor servite au purtat invitații prin provincii spaniole recunoscute pentru rafinamentul culinar, într-o adevărată călătorie a gusturilor cu destinații precum Salamanca, Castellón, Teruel sau Toledo.

Don Jamon este noul bar restaurant care exprimă arta culinară iberică printr-o bogăție de gusturi și arome, servite impecabil, acompaniate mereu de vinurile atent alese. Fiecare detaliu este tratat cu atenția cuvenită, astfel încât ingredientele de cea mai bună calitate, gătite potrivit, niciodată prea mult, niciodată prea puțin, echilibrate perfect pentru a oferi o experiență culinară fiecarei zile.

Vedetele s-au răsfățat cu delicii spaniole la inaugurarea unui restaurantVedetele s-au răsfățat cu delicii spaniole la inaugurarea unui restaurant

Foto: PR 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter