Vedetele se dueleaza in emisiunea ’Te cunosc de undeva”

Publicat pe

Antena 1 propune telespectatorilor o noua emisiune concurs, cu un format diferit fata de celelalte show-uri de pana acum. Prima emisiunea “Te cunosc de undeva” se va difuza sambata aceasta, pe 17 martie, de la ora 20.20, pe Antena 1. Cu trei zile inainte de lansare, vedetele show-ului s-au intalnit cu presa pentru a vorbi despre noul format, despre cum a fost la filmari si despre suprizele pe care le pregatesc.

In cadrul emisiunii, opt vedete autohtone se vor duela pentru a castiga aprecierea juriului si a telespectatorilor: Delia Matache, Lora, Julia Jianu, Maria Buza, CRBL, Dan Helciug, Jorge si Iulian Vasile. Concurentii au la dispozitie o saptamana pentru a intra in rolul artistilor romani sau internationali pe care trebuie sa ii imite.

La finalul fiecarei editii, juriul va aprecia prestatia concurentilor cu note de la 4 la 12 (fiecare jurat are voie sa dea o singura data o anumita nota si nu se pot acorda notele 9 si 11, dupa sistemul de jurizare al Eurovisionului).

Prezentatorii emisiunii vor fi Alina Puscas si Cosmin Selesi.

Filmarile au inceput pe 7 martie la studiourile Kentauros. Te cunosc de undeva' se bazeaza pe un format spaniol si va fi adaptat anul acesta si in alte tari, printre care Italia, Argentina si Portugalia.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter