Vernisajul AVON Inspiration Challenge: 10 artiști, 10 povești parfumate

Publicat pe

A doua ediție a vernisajului AVON Inspiration Challenge a avut loc, joi seara, la galeria de artă contemporană Galateca. Invitații au descoperit în premieră cele zece lucrări inspirate de zece parfumuri AVON, ce surprind stările și gândurile femeii AVON, conturând momente ce păreau desprinse dintr-un jurnal.

 

Printre file de jurnal, emoții și note de parfum, invitații au avut prilejul să-i cunoască pe artiștii care au acceptat provocarea și să descopere lucrările și parfumurile AVON de la care a pornit totul. Tinerii creativi au surprins femeia AVON în două ipostaze diferite: cinci dintre ei au vorbit despre distracție, cinci despre relație, spunând, de fapt, povestea oricărei femei: cu stări și emoțiii diferite, uneori contradictorii, dar care îi influențează gesturile, inclusiv parfumurile pe care alege să le poarte.
Parfumurile selectate pentru cea de-a doua ediție Inspiration Challenge au fost Luck, Today Tomorrow Always, Femme, Parisian Chic, Instinct, Outspoken Intense by Fergie, Elite Gentleman, Exploration, Christian Lacroix Ambre și Premiere Luxe Gold Blush.
Ioana Ciolacu și Mihai Dan Zarug (design vestimentar), Mădălina Teler și Liliana Stoica (design de produs), Carla Szabo și Alexandra Ungurelu (bijuterie), Cătălin Georgescu și Cristian Vasile (fotografie) și Mădălina Andronic și Ioana Șopov (ilustrație) sunt artiștii care au acceptat provocarea.

 

Inspiration Challenge a devenit, în mai puțin de doi ani, un proiect de referință marca AVON. Lucrul cu care ne mândrim cel mai mult și care aduce magia în Inspiration Challenge este implicarea unor oameni talentați, pe care îi admirăm și care ne-au surprins prin maniera unică în care au înțeles acest proiect. Pentru că AVON are în portofoliu 200 de parfumuri, povestea Inspiration Challenge nu se oprește nicidecum aici. 2015 va aduce o nouă provocare parfumată', a declarat Denisa Mihai, PR & Advertising Manager AVON România și Moldova.

 

La fel ca anul trecut, obiectele create pentru Inspiration Challenge vor susține o cauză socială. Pe 15 noiembrie acestea vor face obiectul unei licitații caritabile, în beneficiul HOSPICE Casa Speranței.

 

Vernisajul AVON Inspiration Challenge: 10 artiști, 10 povești parfumateVernisajul AVON Inspiration Challenge: 10 artiști, 10 povești parfumate

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter