Meghan și Harry își tratează angajații ca pe niște slugi! Gărzile de corp ale Ducilor de Dussex, scandalizate!

Publicat pe

Chiar dacă s-au mutat în Canada sperând să stea departe de scandaluri, iată că Ducii de Sussex nu scapă de ele nici aici. De data asta, Meghan Markle și Prințul Harry s-au lovit de nemulțumirea gărzilor de corp personale, care se plâng că sunt tratate ca niște slugi…

La scurt timp de la mutarea lor în Canada, iată că Prințul Harry și Meghan Marlkle sunt protagoniștii unui nou scandal, de data aceasta unul legat de angajații personali. Nu este prima oară când personalul care îi deservește pe cei doi Duci de Sussex are nemulțumiri, așadar plângerile lor au fost luate în serios. Se pare că ofițerilor Scotland Yard cărora le revine sarcina de a-i păzi pe Meghan, Harry și pe micul Archie nu le este respectată fișa postului, aceștia ajungând un fel de angajați buni la toate…

Ofițeri Scotland Yard, menajere de ocazie…

Echipa formată din 15 gărzi de corp, care a zburat în Canada pentru a le asigura protecția Ducilor de Sussex 24/7, are, după câte afirmă Express.co.uk, și obligația (inexistentă în fișa postului) de a le face lui Meghan și Harry și cumpărăturile. Dat fiind că este vorba despre ofițeri super antrenați, este oarecum penibil ca aceștia să fie trimiși să cumpere alimente organice și cafele pentru Meghan de la lanțul fast-food Tim Hortons. Drept urmare, nu este de mirare că ofițerii Scotland Yard sunt deranjați că au fost degradați la statutul de oameni buni la toate, considerând că sunt tratați ca niște slugi.

Se ocupă de prea multe treburi domestice

Și cum mutarea familiei Prințului Harry în Canada va costa plătitorii de taxe între 3 și 6 milioane de lire pe an (chiar dacă ei au afirmat că vor plăti bodyguarzii din banii proprii), aceste vești au creat încă un val de nemulțumire. Conform publicației The Sun, care citează o sursă din proximitatea familiei regale, nu e în regulă ce se întâmplă în Canada.

„Deși băieții sunt fericiți să se afle acolo și să-și facă treaba, există totuși senzația că se ocupă de prea multe treburi domestice, cum ar fi ridicarea mâncării de la takeaway sau cumpărarea produselor de băcănie”, a spus ofițerul. „Sunt ofițeri de protecție și pază, și cu asta ar trebui să se ocupe, nu cu comisioane și cumpărături”, a mai adăugat sursa.

Meghan și Harry își riscă viețile fără să știe

Ofițerul a ținut să mai puncteze un aspect, extrem de important, legat de felul cum Ducii de Sussex își folosesc angajații.

„Este periculos tocmai pentru că, dacă s-ar întâmpla ceva, nu ar fi bine deloc dacă unul dintre ei ar fi plecat după cafea sau să facă unele cumpărături”.

Pe de altă parte, dacă acești angajați sunt plătiți din banii personali, Meghan și Harry au dreptul să aibă pretenții. Desigur, dacă din fișa postului nu face parte și latura domestică, angajații Ducilor de Sussex au dreptate să se revolte. Pentru cumpărături de băcănie, e de ajuns o menajeră…

Meghan și Harry își tratează angajații ca pe niște slugi! Gărzile de corp ale Ducilor de Dussex, scandalizate!Meghan și Harry își tratează angajații ca pe niște slugi! Gărzile de corp ale Ducilor de Dussex, scandalizate!

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter