Gătitul, a doua pasiune a Giuliei

Publicat pe

Deși proiectele profesionale o solicită destul de mult și va fi pe scenă inclusiv în noaptea de Revelion, Giulia are totuși timp uneori și pentru experimente culinare. Vedeta spune că îi place să personalizeze rețetele, preferatele ei și ale soțului său fiind puiul vidaloo și tikka masala. Iar dacă până de curând prietenii îi aduceau magneți din călătoriile lor, acum Giulia ne-a mărturisit că le cere să-i aducă condimente.

 

Cum vei petrece Sărbătorile de iarnă? Ce planuri ți-ai făcut? 

De Crăciun voi fi acasă cu familia ca în fiecare an. Ne vom strânge cu toții să îl întâmpinăm pe Moș Crăciun, iar Revelionul mă va găsi ca în fiecare an pe scenă.

Știu că ești foarte pasionată de gătit, să înțeleg că de Sărbători tu vei fi cea care va pregăti întreaga masă?

Normal că voi găti bunătăți de toate felurile pentru cei dragi, însă o voi lăsa pe mama să se ocupe de cozonaci.

 Îți place să experimentezi în bucătărie? Te-ai gandit vreodată să scoți o carte de bucate?

Îmi place foarte mult să personalizez fiecare rețetă, dar nu mi-a trecut prin minte să duc la un alt nivel pasiunea mea pentru gătit. Nici nu aș avea timp pentru așa ceva.

 Spuneai ca îți place foarte mult mâncarea indiană. De când ai descoperit asta?

Soțul meu este înnebunit după mâncarea indiană și ușor ușor m-a convins și pe mine să gust din diferite preparate. Iar dacă înainte prietenii mei îmi aduceau magneți din vacanțele lor, acum le spun să-mi aducă condimente.

 Știi să și gătești rețete indiene? 

Am învățat să fac două rețete care ne plac foarte mult: pui vindaloo și tikka masala, dar sunt sigură că vor mai urma și altele.

 Ce nu ai mânca niciodată? 

N-aș putea să mănânc gândaci sau șerpi.

 Care a fost cea mai frumoasă surpriza pe care i-ai făcut-o soțului tău? 

Ultima surpriză pe care i-am făcut-o soțului meu a fost petrecerea de ziua lui de anul acesta și cred că a fost cea mai reușită dintre toate.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter