Geanina Ilieş, eliminată de la FERMA. Brigitte Năstase a câştigat duelul

Publicat pe

Geanina Ilieş a fost eliminată din FERMA în urma unui duel cu Brigitte ex-Năstase. Alegerea unei partenere pentru duel a iscat un scandal monstru între concurenţi pentru că atât vechii fermieri cât și bandiții s-au acuzat între ei de trădare. Brigitte s-a simţit folosită şi manipulată de Moroşanu şi alte vedete din FERMA, fiecare propunându-i pe altcineva pentru duel.

Geanina Ilieş, eliminată de la FERMA. Brigitte Năstase a câştigat duelulGeanina Ilieş, eliminată de la FERMA. Brigitte Năstase a câştigat duelul

Cei doi antrenori aleși de dueliste, Moroșanu și Zmărăndescu, au avut și ei meciul lor: au fost pentru prima dată rivali în arenă. Orgoliul, mândria, dar și spiritul lor de învingători au făcut ca duelul să fie și mai intens.

Geanina a pierdut probele în faţa lui Brigitte, ambele fiind două dintre cele mai puternice concurente din FERMA. Geanina a câştigat duelul anterior cu Ioana Filimon, însă în faţa fostei soţii a lui Ilie Năstase nu a avut nici o şansă.

„Mă bucur pentru Brigitte 80%, dar îmi pare și rău că a plecat Geanina, întrucât era din familia noastră”, a declarat Florin Pastramă, după ce Brigitte a câștigat duelul.

„Mă simt folosită. I-ai lăsat să vină la mine cu tot felul de propuneri. De ce i-ai lăsat să mă dărâme? De ce nu ai avut încredere în mine? De ce nu crezi că eu m-am rugat și știu? O să aleg pe cine vreau eu. Mă simt trădată. Cine mă folosește pierde. Am o problemă psihică cu cei care mă folosesc. Dacă nu crezi în credința mea, nu mă interesează', i-a spus Brigitte lui Florin Pastramă, în emisiunea de miercuri seară.

De un singur lucru este sigură Brigitte în acest moment: de iubirea pentru Florin Pastramă. Iubire care, crede ea, ii va da forța necesară să rămană în continuare alături el, indiferent cu cine se va lupta în arenă.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter