Geanina Ilieș și Gică Popescu au fost surprinși la cafea, într-un restaurant retras din Corbeanca

Publicat pe

Zilele trecute, Geanina Ilieș și Gică Popescu au fost surprinși la cafea, într-un restaurant retras din Corbeanca, la primele ore ale dimineții. Nu se știa până acum că sunt prieteni, dar având în vedere că Geanina llieș a prezentat emisiunea online „Hai să fim super', la Pro TV Plus, unde a făcut interviuri cu nume mari din sportul românesc, nu este o mirare că se cunosc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Paparazzi Mediaflux.ro i-au surprins recent pe Gică Popescu și Geanina Ilieș în timp ce savurau o cafea, la 9 dimineața, într-un restaurant retras din Corbeanca. Relaxat, degajat, fostul mare fotbalist a petrecut în jur de o oră în compania prezentatoarei TV.

Geanina Ilieș și Gică Popescu au fost surprinși la cafea, într-un restaurant retras din CorbeancaGeanina Ilieș și Gică Popescu au fost surprinși la cafea, într-un restaurant retras din Corbeanca

Geanina Ilieș și Gică Popescu s-au cunoscut la TV

Pe partea cealaltă a mesei este frumoasa Geanina Ilieș, distinsă și ascunsă după perechea de ochelari de soare supradimensionați. Bruneta părea mai implicată în miezul discuției decât el. Ea părea să fie cea care avea mai multe lucruri de comunicat, în permanență, însă, păstrând distanța vizuală prin intermediul ochelarilor uriași de soare.

Cei doi se știu probabil din anul 2021, atunci când Gică Popescu a fost invitat în emisiunea „Hai să fim super!', prezentată de Geanina Ilieș, care se difuza online pe protv.ro.

Citește și:Ce este Bisht, pelerina neagră purtată de Messi când a primit trofeul Cupei Mondiale.Mulți l-au criticat că a acceptat să se îmbrace așa

Citește și:Drama lui Messi: își făcea singur injecții cu hormoni, la 12 ani!Campionul avea deficit de creștere

Citește și: „Cochetam cu alcoolul și țigările.Nu mi-a plăcut să fiu un executant docil, de aia…. Cum au arătat anii de școală ai lui Tudor Chirilă, în comunism / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Romanița Iovan cu fiul ei adolescent:„Este cu două generații în urmă. Îmi doresc să nu simtă că mama lui… / EXCLUSIV

Geanina Ilieș a afirmat că l-ar săruta pe Gică Popescu

Geanina Ilieș a recunoscut, la un moment dat, în spațiul public, că l-ar săruta pe Gică Popescu, într-una dintre provocările pe care le-a primit atunci când a fost invitată în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță.

'M-as săruta cu toți și i-aș elimina pe toți apoi', spunea bruneta, fiind vorba despre Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea și, recent întâlnitul, Gică Popescu.

Imagini de la întâlnirea Geaninei Ilieș și a lui Gică Popescu pot fi văzute AICI.

Cine este Geanina Ilieș

Geanina Ilieş și-a început cariera în televiziune în anul 2009 la Prima TV, prezentând ştirile sportive. În anul 2010 a semnat cu Antena 1, unde a prezintat tot ştirile sportive, iar după o perioadă a trecut la pupitrul Observatorului.

Geanina Ilieş a fost desemnată Cea mai atrăgătoare vedetă de televiziune' în cadrul Galei Eva.ro în 2011, 2013 şi 2016 – conform voturilor a peste 100.000 de cititori. Promotor al stilului de viaţă sănătos, implicată în campanii caritabile şi sociale precum: Balul Albastru', Alege un viitor frumos prin sport' sau Hospice Casa Speranţei', în momentul actual vedeta deţine un bussines de care se ocupă personal şi este mama a unui băiat în vârstă de 16 ani.

Cât timp s-a aflat la pupitrul știrilor, aceasta a cochetat și cu actoria, mai scrie sursa citată anterior. A jucat în filmele 'Summer Holiday', „Hellhounds' sau 'Contra timp 2', dar și în serialul „Cu un pas înainte'.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter