Geanina Ilieş se retrage din televiziune

Publicat pe

După ce în ultimii 10 ani a lucrat în mass-media, Geanina Ilieş şi-a anunţat retragerea din televiziune. Frumoasa prezentatoare a dezvăluit că a sosit momentul să se dedice proiectelor personale la care a lucrat în ultima perioadă.

 

13321809_673975556083753_8422910145760080671_n

 

În plus, după împlinirea vârstei de 30 de ani, Geanina simte nevoia unor noi provocări şi vrea să-şi dedice weekend-urile baieţelului ei, Patrick, şi familiei.

 

Iată anuntul făcut de Geanina Ilies astăzi pe pagina sa de Facebook:

 

„De aproximativ 10 ani lucrez in mass-media, o meserie pe care o descoperi zi de zi. Acum 6 ani ajungeam in trustul Antena 1 cu emotii si totodata cu entuziasm pentru ca urma sa lucrez in echipa ce m-a modelat in jurnalistul care sunt astazi.

 

Am parcurs jurnale cu stiri placute si totodata mai putin placute, live-uri in cadrul Observatorului, editii speciale, interviuri, campanii cu un puternic impact asupra telespectatorilor, care au schimbat vieti. Am pus suflet in toate stirile realizate, chiar si cand ceasul imi suna mai devreme de ora 4 dimineata in fiecare week-end. Am lucrat cu oameni profesionisti iar asta m-a ambitionat sa ma autodepasesc in anumite situatii. Toate aceste lucruri m-au ajutat sa dobandesc experienta, seriozitate si profesionalism in acest domeniu.

 

Iata ca a venit momentul sa-mi iau ramas bun de la pupitrul Observatorului si sa ma concentrez mai mult pe proiectele mele personale, la care am lucrat in ultimul timp.
Este o decizie pe care am luat-o personal. Acum, dupa varsta de 30 de ani, simt ca am nevoie de un restart in proiectele de viata, care sa-mi ocupe zilele saptamanii si nu sambetele si duminicile, weekend-urile pe care as vrea sa le dedic de acum exclusiv copilului meu si familiei.

 

In urmatoarele cateva luni voi lua o mica pauza in ceea ce priveste televiziunea, timp in care imi voi pune la punct proiectele pe care imi doresc sa le lansez din toamna.

 

In ceea ce priveste propunerile din partea altor trusturi, ca la orice persoana publica, da, au fost, dar in momentul de fata nu exista nicio concretizare.

 

Multumesc publicului telespectator pentru toate gandurile bune dar si colegilor de la Observator, care multi dintre ei s-au transformat in adevarati prieteni.
Va astept cu drag, pentru ultima oara, in weekend-ul ce va urma, la Observator… sa ne luam ramas bun!

 

Va pup! Ne auzim si ne vedem pe pagina de facebook, instagram si in curand pe site-ul geaninailies.ro”

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă