George Burcea a vorbit despre drama din viața lui. „Am fost abuzat. Am crescut în ritmul acesta”

Publicat pe

George Burcea și Andreea Bălan formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au o căsnicie reușită și două fetițe superbe.

Puțini sunt însă, cei care știu drama prin care a trecut actorul în urmă cu ceva ani. Soțul artistei a rupt tăcerea.

„Am avut o copilărie violentă, tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră, o bătea pe mama des, am suferit mult din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de mulți ani. Și eu am luat bătaie de la tata. Am fost abuzat. Mă bătea și am crescut în ritmul acesta”, a declarat George Burcea, potrivit Antena Stars.

Chiar dacă a trecut prin cele mai grele momente, actorul George Burcea nu a clacat, ci a realizat ce vrea să facă de fapt cu viața lui, pentru a fi un om fericit. „Bătăile de la el m-au făcut să realizez să fac ceva cu viața mea și să fac ceea ce îmi place”, a mai spus George Burcea.

George Burcea a fost marinar înainte de a alege actoria

VIVA! l-a rugat pe George Burcea să-și facă o scurtă descriere, ocazie cu care am aflat un lucru surprinzător. ‘Sunt fost marinar, actualmente actor. Când am terminat liceul am dat la Universitatea Maritimă din Constanța, după care chiar am plecat pe mare. Am stat doi ani pe mare, apoi am revenit, am renunțat la faultatea de marinărie și am dat la Actorie’.

Întrebat în același interviu cum s-a obișnuit cu atenția presei după ce a început o relație cu Andreea Bălan, iată ce declara George la prima sarcină a iubitei sale:

‘Nu vreau altceva decât să-mi fac meseria de actor, să pot să fac un spectacol bun, să mai scriu cărți. Nu mă interesează să mă urmărească paparazzi. Sunt același om ca înainte, mă comport normal. Nu-mi plac fițele, le-am urât dintotdeauna, nu îmi plac oamenii care au fițe.’

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter