George Burcea și Viviana au petrecut noaptea în același pat, la Ferma! Săruturi pasionale și atingeri intime, sub așternuturi

Publicat pe

George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o frumoasă poveste de dragoste… chiar sub ochii telespectatorilor show-ului Ferma. Cei doi nu-și mai ascund sentimentele și s-au sărutat pasional, pentru a doua oară!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sărutul pasional dintre George Burcea și Vivana Sposub, la Ferma, a agitat apele, fanii fiind convinși, la vremea respectivă, că cei doi vor forma un cuplu… Atunci însă, nici actorul și nici partenera lui nu erau convinși că lucrurile vor lua o asemenea turnură și că, în cele din urmă, se vor îndrăgosti unul de celălalt și vor ajunge să formeze un cuplu.

Iată însă că George Burcea și Viviana Sposub și-au surprins fanii din nou, sărutându-se cu pasiune, după ce au fost despărțiți o vreme, chiar în fața camerelor de filmat, ca și cum întreaga lume era a lor și nimeni nu-i privea…

Citește și: Cum se comportă chef Sorin Bontea în rol de tată și ce sfaturi are pentru copiii lui: „Copii mari, probleme mari” / EXCLUSIV

Îmbrățișări și sărutări pasionale… în pat

Scena sărutului dintre George Burcea și Vivana Sposub nu a fost nici pe departe atât de incitantă… Producătorii show-ului Ferma au dezvăluit câteva momente de tandrețe petrecute între Viviana Sposub și George Burcea. Aflați pe un pat format din paie, cei doi îndrăgostiți s-au sărutat și s-au îmbrățișat, multă vreme după ce luminile în casă s-au stins.

N-am venit aici să mă cuplez', spunea Viviana în filmarea postată pe pagina de Facebook a emisiunii Ferma. Orășeni vs săteni, dar iată că realitatea o contrazice. Iar George Burcea mărturisea în cadrul unui testimonial: Sincer, nu știu cum am ajuns să mă îndrăgostesc de Viviana'.

George Burcea și Viviana au petrecut noaptea în același pat, la Ferma! Săruturi pasionale și atingeri intime, sub așternuturiGeorge Burcea și Viviana au petrecut noaptea în același pat, la Ferma! Săruturi pasionale și atingeri intime, sub așternuturi

M-am gândit mult la clipa în care o să-l revăd

În momentul în care Viviana s-a reîntors la Ferma, George s-a grăbit spre ea, iar șatena i-a sărit în brațe fără ezitare. La scurt timp după aceea, cei doi îndrăgostiți se sărutau pasional, strângându-se în brațe, iar apoi au povestit amândoi cât de mult i-a emoționat reîntâlnirea.

'Reîntâlnirea cu George a fost foarte emoționantă. Nu mă așteptam să fie așa. M-am gândit mult la clipa în care o să-l revăd, dar mă gândeam că… Nu știu, nu neapărat că o să dăm uitării acel sărut din hambar, dar că o să ne comportăm așa cum eram și înainte', a mărturisit Viviana.

'A fost o reală surpriză și m-am bucurat teribil să o văd pe Viviana', a spus și George.

Citește și: Adele s-a îndrăgostit din nou, după divorțul dureros! Cine este iubitul ei și ce cadou fabulos i-a făcut

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter