George Clooney şi Amal Alamuddin - Căsătorie în stil italian

Publicat pe

George Clooney (53 de ani), unul dintre burlacii celebri ai Hollywood-ului, s-a căsătorit în acest weekend cu Amal Alamuddin, o avocată britanică de origine libaneza în vârstă de 36 de ani, la mai puţin de un an de când s-au cunoscut.

 

Cei doi au ales să îşi unească destinele în Italia, la Veneţia, unul dintre cele mai romantice locuri ale lumii. Astfel, la trei săptămâni după încheierea celebrului Festival de film, oraşul a fost martorul casătoriei anului, eveniment care a atras numeroase celebrităţi şi atenţia presei mondiale.

 

Mirii i-au avut alături pe părinţii lor şi pe unii dintre cei mai buni prieteni. Astfel, printre invitaţii care au sosit la Veneţia de vineri seara s-au aflat Bono, Cindy Crawford şi soţul ei, Rande Gerber, Anna Wintour, redactor-şef la Vogue USA, Bill Murray şi Matt Damon, alături de soţia lui, Luciana, Emily Blunt şi soţul ei, John Krasinski. Brad Pitt, proaspăt căsătorit şi el, a lipsit, din păcate, de la nunta bunui lui prieten, actorul aflându-se în aceste zile în Malta unde filmează pentrul un nou lungmetraj.

 

Vineri seara, invitaţii au participat la o recepţie la Hotel Cipriani care s-a continuat cu petrecerile burlacilor, respective a burlăciţelor. Ȋn timp ce doamnele s-au plimbat pe canalele oraşului, domnii au petrecut la restaurantul Da Ivo, unul dintre locurile preferate ale lui Clooney.

 

Sâmbătă a avut loc la Hotelul Aman din apropierea faimosului Canal Grande mult aşteptata ceremonie, care a fost confirmată oficial de agentul lui George Clooney. „George Clooney şi Amal Alamuddin s-au căsătorit sâmbătă, 27 septembrie, într-o ceremonie privată în Veneţia, Italia”, a declarat agentul actorului, conform The Hollywood Reporter. Clooney a purtat un costum elegant Armani, în timp ce Amal a strălucit într-o rochie Oscar de la Renta.

 

Duminică, au părăsit hotelul la bordul unei ambarcaţiuni cu numele Amore pentru a-şi reîntâlni invitaţii la un mic dejun organizat la Cipriani. Amal purta o rochie albă cu petale roz, care îi lasă la vedere picioarele lungi, iar pe deget avea o verighetă fină, cu 7 diamante.

 

Amal se află la prima căsătorie, în timp ce Clooney a mai fost casătorit o dată cu actriţa Talia Balsam, mariajul durând doar 4 ani, între 1989 şi 1993.

 

Potrivit unui apropiat al celor doi miri aceştia vor pleca în luna de miere la Marrakech, perla turistică a Marocului.

George Clooney şi Amal Alamuddin - Căsătorie în stil italian George Clooney şi Amal Alamuddin - Căsătorie în stil italian

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter