George Clooney şi Channing Tatum, cu superbele lor soţii la premiera filmului „Hail, Caesar!”

Publicat pe

Premiera peliculei „Hail, Caesar!', în regia celebrilor Etan si Joel Coen a adus pe covorul roşu de la Hollywood câteva dintre starurile din distribuţie.

 

George Clooney şi Channing Tatum s-au aflat în centrul atenţiei, mai ales datorită femeilor care i-au însoţit. Cei doi actori au coborat din masinile de epoca împreună cu superbele lor soţii, Amal, respectiv Jena Dewan, care au arătat absolut minunat în seara marii premiere.

 

Amal a optat pentru o rochie albă, scurtă şi cu broderie roşie, în timp ce Jena a arătat senzaţinal într-o rochie lungă, cu corset.

 

Filmul „Hail, Caesar!' pentru care celebrul duo de regizori s-a înconjurat de o distribuţie de excepţie este o comedie a cărei acţiune se petrece într-un studio de film din anii 50. Pelicula va deschide ediţia de anul acesta a Festivalului de film de la Berlin care va începe pe 16 februarie.

 

Foto: Hepta

 

George Clooney şi Channing Tatum, cu superbele lor soţii la premiera filmului „Hail, Caesar!'George Clooney şi Channing Tatum, cu superbele lor soţii la premiera filmului „Hail, Caesar!'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter