În ce relații este George Restivan cu fiii Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană: "Mai nou, copiii..." Băieții locuiesc la Prigoană

Publicat pe

În ce relații este George Restivan cu fiii Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană. Adriana Bahmuțeanu, 48 de ani, trăiește o adevărată poveste de dragoste cu George Restivan, un bărbat care a părăsit SUA, pentru a fi alături de vedetă. Pasiunea dintre cei doi a fost fulgerătoare, aceștia logodindu-se la biserică, la doar o lună după ce s-au cunoscut. Adriana Bahmuțeanu are doi copii din căsătoria cu Silviu Prigoană, iar Ristvan are, de asemenea, un fiu dintr-o relație anterioară. Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a vorbit despre cum evoluează relația dintre el și copiii vedetei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ce relații este George Restivan cu fiii Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană. Adriana Bahmuțeanu nare o personalitate puternică și a dovedit că este o femeie care știe ce vrea. Prezentatoarea TV a început în vara acestui an o relație cu George Restivan, iar cei doi nu au stat mult pe gânduri până când au ales să se logodească la biserică. Cuplul locuiește momentan în casa vedetei, alături de copilul lui Restivan dintr-un mariaj anterior. Adriana Bahmuțeanu are doi fii din relația cu Silviu Prigoană, Eduard și Maximus, iar logodnicul vedetei se implică în creșterea acestora. Iată cum se înțelege George Restivan cu fii Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană.

În ce relații este George Restivan cu fiii Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană: "Mai nou, copiii..." Băieții locuiesc la PrigoanăÎn ce relații este George Restivan cu fiii Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană: "Mai nou, copiii..." Băieții locuiesc la Prigoană

În ce relații este George Restivan cu fiii Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană

Adrian Bahmuțeanu și George Restivan au planuri mari pentru viitorul relației. Cei doi chiar își plănuiseră nunta, dar apoi au amânat evenimentul. Prezentatoarea TV este înccrezătoarea în legătura pe care o împărtășeșete cu actualul logodnic, cei doi locuind deja împreună alături de fiul bărbatului dintr-un mariaj anterior. Bahmuțeanu are și ea doi fii, Eduard și Maximus, din căsnicia cu Silviu Prigoană. Copiii sunt încă minori și locuiesc la tatăl lor, dar își vizitează periodic mama. În mod surprinzător, George Restivan este cel care, câteodată, îi conduce pe cei doi băieți, până la casa afaceristului. Acesta este clar un semn că între Restivan și Maximus există o relație armonioasă.

Citește și: Ce spune logodnicul Adrianei Bahmuțeanu despre Silviu Prigoană: „Nu mai e loc de resentimente…'

Citește și: Cum a reacționat Adriana Bahmuțeanu după ce Silviu Prigoană a felicitat-o pentru logodnă. Cei doi au fost căsătoriți de 5 ori

„În primul rând, îi doresc domnului Prigoană sărbători fericite, un Crăciun fericit și un an nou fericit alături de familie și de copii! Dacă, întâmplător, vreodată ne întâlnim când… Mai nou, duc și eu copiii Adrianei acasă la domnul Silviu Prigoană, îi mai duc și eu cu mașina, i-am mai luat. Dacă, întâmplător, iese domnul Prigoană la poartă și îl văd, cu toată plăcerea îl salut, îi strâng mâna', a spus George Restivan la Antena Stars, conform spynews.ro.

Deși Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au avut o relație cu năbădăi, afaceristul a declarat că se bucură că fosta soție și-a găsit un partener și i-a transmis o urare sinceră.

Îi urez casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper că de data asta a și nimerit!', a declarat acum ceva vreme Silviu Prigoană, pentru Impact.ro

Adriana Bahmuțeanu vrea nuntă cu peste 100 de invitați

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-a logodit la doar o lună după ce s-au cunoscut. Chiar dacă ei au amânat momentul nunții, vedeta a declarat că ceremonia va avea lor negreșit și că va fi o petrecere frumoasă cu mulți invitați. George Restivan locuia în SUA, atunci când a întâlnit-o pe prezentatoarea TV, însă bărbatul a ales să renunțe la viața de peste ocean, pentru a-și construi o nouă familie alături de Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: Alina Pușcaș a fost înlocuită la „Te cunosc de undeva', pentru o ediție. Cine i-a luat locul: „Mă bucur foarte tare că…'

Citește și: Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel: „Mă las de muzică dacă are nevoie de mine’

Vedeta pare a fi mai fericită ca niciodată și a menționat acum ceva vreme că este în căutarea unui local pentru nuntă, care se va desfășura în stil tradițional, în acorduri de muzică lăutărească.

„Sunt într-o lună de miere permanentă, vreau să fac o petrecere, la care să mă distrez cu toți prietenii mei, să dansam pe mese, că sunt fericită! La primăvară așa, cred că facem! Soțul vrea să facem nunta repede, ne uităm după localuri. Ginerică vrea aici, că-i place în România. Să-i cânte Viorel Bogățeanu așa o melodie din în zona Banatului, că el e de acolo. Cu formația am vorbit! Vreau să mă simt bine, în jur de 100-150 de persoane vor fi. Mi-ajunge cu fițele, cu fonfleurile, m-am săturat!', a declarat pentru Click.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter