George și Amal Clooney – părinții anului! Ce au făcut cei doi în timpul unui zbor cu avionul...

Publicat pe

George Clooney, faimosul fost burlac al Hollywood-ului, a devenit tată la 56 de ani și li s-a dedicat în totalitate soției, Amal, și celor doi gemeni ai lor, Alexander și Ella. De altfel, cei doi părinți sunt extrem de grijulii nu doar cu micuții lor, ci și cu cei din jur. Iată ce gest au făcut cei doi în timpul unui zbor cu avionul!

 

Amal și George Clooney, doi părinți fericiți

Amal și George Clooney, doi părinți fericiți

 

Are mai mult de un miliard de dolari în conturi, o filmografie senzațională, e posesorul unui Oscar, este căsătorit cu una dintre cele mai frumoase femei din lume, care i-a dăruit doi copii. Ce și-ar mai putea dori George Clooney? E clar că pentru faimosul actor a venit timpul să se dedice familiei, ceea ce și face, și chiar cu multă pricepere.

 

Recent, cei doi părinți au fost protagoniștii unei întâmplări amuzante, la care nimeni nu s-a așteptat, dovedind că și-au luat rolul de părinți în serios. Conform Page Six, George și Amal au plecat într-o călătorie cu avionul alături de gemenii lor, acum în vârstă de 6 luni. Și cum amândoi au o vârstă și cu siguranță au trecut de multe ori prin asta de-a lungul vieții – știți ce enervante sunt urletele bebelușilor într-un avion și cât de lipsiți de empatie pot deveni în special pasagerii care nu au copii –, proaspeții părinți s-au gândit nu numai la confortul micuților, ci și la cel al pasagerilor.

 

Drept urmare, fiecare pasager al avionului a primit din partea celebrilor părinți o pereche de căști, pentru orice eventualitate. Mai mult, fiecare pereche de căști a fost însoțită de câte un bilețel, prin care George și Amal își cereau scuze cu anticipație pentru orice fel de neplăcere le-ar fi putut crea Alexander și Ema. Paradoxal, micuții au fost cuminți ca niște îngerași pe timpul zborului, însă pasagerii nu vor uita cu siguranță gestul altruist făcut de George și Amal, cu atât mai mult cu cât a fost primul de acest gen…

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter