Gerard Butler – Seducătorul Domn Butler este gata să spună „Da”

Publicat pe

Având o atitudine de seducător prin care își exprimă deschis potențialul și intențiile, Gerard Butler este cu siguranță făcut (doar?) pentru pa­siuni nebune, genul de bărbat pe care orice fe­meie speră să-l întâlnească măcar o dată în viață.

 

butler

 

Scoțianul care a dat lovitura la Hollywood, deși n-a schimbat istoria filmului cu talen­tul lui actoricesc, nu trăiește visul ameri­can, ci visul oricărui bărbat de pe pământ. Gerard Butler este o combinație ciudată de masculinitate primară și eleganță cuceritoare, un fel de Brad Pitt și Adri­en Brody la un loc, din care primul este adesea figura dominantă. La 46 de ani, actorul reprezintă în continuare cu mult devotament tagma „burlacilor-vânători, masculi alfa mereu în căutare de aventuri și/ sau relații cu cele mai frumoase femei din lume, energici, spontani, teribiliști, încă adolescenți din anumite puncte de vedere. Ceva în construcția lui interioară îl face incompatibil cu ideea de stabilitate și monogamie și îl menține în zona fier­binte a Don Juanilor irecuperabili. „Cine spune că trebuie să avem o singură relație de lungă durată într-o viață? Poate toc­mai acesta e secretul, să avem mai multe relații, dar mai scurte. În ceea ce privește marea lui iubire, actorul mărturisea la în­ceputul anului trecut că „nu mi-am întâl­nit încă jumătatea. Asta nu înseamnă însă că de-a lungul timpului n-am cunoscut fe­mei speciale, doar că n-a fost cea pe care o căutam. Sau poate că am întâlnit-o și ea va reveni în viața mea la un moment dat. Nu exclud nici o posibilitate.

 

PREFERĂ IUBIREA NECONDIȚIONATĂ

 

Pentru unii, acest stil de viață presupune o ardere rapidă a resurselor și o bătaie de cap inutilă, dar pentru Butler tocmai în asta constă farmecul vieții: abandonul total în fața tuturor scenariilor posibi­le care i se pot întâmpla într-o zi. „Am cele mai frumoase amintiri tocmai din situațiile neprogramate, din plimbări fără țintă, din întâlniri neașteptate. Locuiesc în New York și dacă aș avea o în­tâlnire acum, aș prefera să mă plimb pe Brooklyn Bridge, să văd orașul de acolo, să descopăr locuri și lucruri noi – experiențe de care nu ai parte dacă stai la masă într-un restaurant la o cină ro­mantică. Pentru mine, asta e ceea ce contează și poate că tocmai de aceea sunt singur acum, mărturisea actorul amuzat într-un interviu din 2008.

 

Întrebat despre importanța dragostei în viața lui, Gerard Butler spunea la un mo­ment dat că nu e ușor să ai o relație stabilă în industria cinematografică, în princi­pal din cauza deplasărilor lungi pentru filmări. „Iubirea e minunată, declara el pentru Daily Mail, „dar e doar unul dintre aspectele vieții mele. Pentru mine, spiritualitatea, munca sau aventurile sunt la fel de importante. Sper că atunci când mă voi îndrăgosti, îmi voi susține iubita și nu voi încerca să o schimb. Nu-mi place dragostea condiționată.

 

HEDONISTUL DOMN BUTLER

 

În America, Gerard Butler a trebuit să uite de filosofia scoțiană care propu­nea un model de bărbat mai dur atât ca înfățișare, cât și ca profil psihologic, și a înțeles că industria cinematografi­că pune mare preț pe imagine. În ter­meni hollywoodieni, asta a însemnat să acorde atenție hranei sănătoase, spor­tului, garderobei și a început chiar să facă diverse tratamente faciale, ceea ce nu s-ar fi întâmplat niciodată în țara sa natală. Acum Gerard Butler este unul din cei mai sexy actori de la Hollywood și un reper de stil pe covorul roșu, mo­tiv pentru care a devenit noua ima­gine a parfumului Boss Bottled de la Hugo Boss. Campania de promovare, al cărei concept este bărbatul de astăzi (the man of today), prezintă un Gerard Butler extrem de elegant, autentic, un bărbat puternic tocmai prin curajul de a-și asuma toate trăsăturile care îl definesc.

 

Într-un interviu acordat anul trecut unei celebre publicații britanice, actorul a de­clarat că locuiește în Malibu, orășel din vestul Californiei, unde s-a mutat pentru relieful și peisajele care îi amintesc atât de bine de Scoția. „Am închiriat o proprieta­te imensă, cu păduri și râuri, e ca un mic regat. M-a convins asemănarea cu Scoția și faptul că mă simt cel mai fericit când sunt în mijlocul naturii. Îmi plac munții, vegetația, tufișurile, copacii, iar acest loc este minunat. Asta îmi lipsește din țara mea natală – zonele rurale, în care natura predomină. În plus, actorul poate practica aici una dintre activitățile lui preferate, surfingul, care îl ajută să se relaxeze cel mai bine mai ales în perioadele aglomerate din punct de vedere profesional.

 

PĂCATELE TINEREȚII

 

În prezent, e unul din cei mai râvniți bărbați din lume (există chiar un fan page pe Facebook numit sugestiv Nutella on Gerard Butler), admirat pe covo­rul roșu și dorit de cele mai celebre branduri pentru campaniile lor de advertising. Totuși, actorul n-a avut mereu o viață de invidiat. Părinții lui au divorțat când el nu împlinise încă trei ani și din acel moment nu și-a mai revăzut tatăl vreme de 14 ani. Când Edward Butler a reapărut pe nepu­să masă, fiul a fost complet bulversat, însă moartea părintelui doi ani mai târziu l-a aruncat pe Gerard într-un ca­rusel al dependențelor. A început să bea fără măsură, să-și spargă sticle de cap, să se arunce inconștient în fața mașinilor sau chiar să uite cu totul de el, așa cum s-a întâmplat atunci când, după o noapte nebună, s-a trezit în Paris, plin de sânge și tăieturi fără să aibă habar cum ajunsese tocmai acolo. Deși studiase Dreptul, pasiunea pen­tru actorie l-a urmărit mereu. „Când a apărut filmul «Grease», îmi amintesc că i-am spus mamei să-mi faca freza cum o avea John Travolta, cu părul dat pe spate, doar că al meu nu era suficient de lung, iar mama îmi repeta întruna că nu merge.

 

De alcool „s-a despărțit abia la 27 de ani, după o petrecere care se terminase la fel de nefericit pentru el ca toate cele­lalte până atunci. „M-am tezit a doua zi dimineață și când m-am uitat în oglindă nu m-am recunoscut. Priveam chipul acela și mă întrebam «cine ești tu de fapt? Ce s-a întâmplat cu sufle­tul tău?» Apoi m-am dus într-un pub, mi-am comandat o bere, dar după o singu­ră înghițitură, m-am zis «gata, până aici». Atunci am băut pentru ultima dată.

 

GATA SĂ SPUNĂ «DA»

 

Gerard-Butler1

 

După numeroase relații și ani de aven­turi pasionale, Gerard Butler pare să-și fi găsit, în sfârșit, aleasa. După mult me­diatizata relație cu Mădălina Ghenea, de aproape un an actorul are o relație cu o brunetă de 39 de ani alături de care este adesea surprins de paparazzi, aceasta fiind, se pare, femeia care, po­trivit presei americane, l-ar fi convins să renunțe la burlăcie. Ipoteza a apărut după ce Morgan a fost fotografiată pe plaja din Malibu purtând un inel cu diamant spectaculos.

 

CLAUDIA COJOCEA Foto GULIVER, HEPTA

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter