Geri Halliwell s-a căsătorit

Publicat pe

Geri Halliwell, fosta componentă a trupei Spice Girls, s-a căsătorit în această săptămână cu iubitul ei, Christian Horner, directorul echipei Red Bull din Formula 1, într-o biserică din Bedforshire.

 

Acum, cei doi îşi petrec luna de miere pe Coasta de Azur, chiar in perioada în care Cannes-ul este gazda celei de-a 68-a ediţiii a Fesivalului de film.

 

La 42 de ani, Geri a fost o mireasă superbă, purtând o rochie albă, simplă şi feminină, creată de designerul Philipa Leplay şi având-o alături pe fiica ei de 9 ani, Bluebell, dar si pe fosta colegă de trupă, Emma Bunton. Ea a ajuns la ceremonie cu un Rolls Roys vintage.

 

Victoria Beckham şi Melanie B şi Mel C nu au putut asista la ceremonie, însă i-au transmis cele mai frumoase urări de bine. Nici socrii lui Geri nu au fost prezenţi, nemulţumiţi se pare pentru că fiul lor şi-a părăsit soţia pentru Geri la doar câteva luni după naşterea fiicei lor.

 

Cei doi se cunosc din 2009, dar formează un cuplu din martie 2014, ei logodindu-se în luna noiembrie 2014.

 

Foto: Hepta

 

Geri Halliwell s-a căsătoritGeri Halliwell s-a căsătorit

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter