Gheorghe Turda a fost la un pas de moarte, în timpul unui turneu: „Mi s-a înscenat ca lui Teo Peter, am scăpat ca prin minune”

Publicat pe

Gheorghe Turda a fost la un pas de moarte, în timpul unui turneu. Gheorghe Turda și-a deschis sufletul într-un interviu emoționant și a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre cele mai grele momente din viața lui. Printre acestea, se numără și cel în care artistul a ajuns la un pas de moarte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Turda a fost la un pas de moarte, în timpul unui turneu. Totul s-a întâmplat cu mai mulți ani în urmă, peste Ocean. Însă, acea clipă parcă blestemată îl va urmări toată viața. Artistul de muzică populară a reușit să scape ca printr-o minune, deși a fost la un pas de tragedie.

Gheorghe Turda a fost la un pas de moarte, în timpul unui turneu: „Mi s-a înscenat ca lui Teo Peter, am scăpat ca prin minune'Gheorghe Turda a fost la un pas de moarte, în timpul unui turneu: „Mi s-a înscenat ca lui Teo Peter, am scăpat ca prin minune'

Gheorghe Turda a fost la un pas de moarte, în timpul unui turneu

Artistul se afla într-un turneu peste hotare, în anul 1994, în America. Se afla într-o mașină cu mai mulți colegi, atunci când a fost implicat într-un accident cumplit, soldat cu mai multe victime. Șocul a fost cu atât mai tare cu cât chiar Gheorghe Turda era cel care se afla la volanul automobilului. Într-o fracțiune de secundă ar fi văzut-o pe mama lui și a implorat-o în acel moment ca să îl scape de moarte.

„Am avut o cumpăna în viața mea, în America, din fericire pentru mine am scăpat cu viață. Mi s-a înscenat ceva cum a fost la Teo Peter (n.r. fondatorul trupei Compact care a încetat din viață pe 4 decembrie 2004, în urma unui accident rutier tragic. Taxiul în care se afla a fost lovit de un soldat american, aflat în stare de ebrietate ), am scăpat ca prin minune de la moarte.

Când m-au scos din centuri, după ce s-a răsturnat mașina, am strigat Ajută-mă, Doamne!'. Și am văzut-o pe mama ca într-un vis și am rugat-o să mă scoată din ghearele morții. S-a întâmplat în 1994, la campionatul de fotbal de la Chicago”, a dezvăluit Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Citește și: Mioara Velicu, prima reacție în scandalul cu Gheorghe Turda: 'Să îi dea Dumnezeu cât mai multe cântări'

Citește și: Decizia instanței în procesul dintre Laurette și bărbatul care a bătut-o în camera de hotel:”Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit…”

Citește și: Anamaria Prodan, replică pentru Gheorghe Turda, despre averea Ionelei Prodan: „Să ia exemplu de la mama mea…”

Citește și: Mirela Vaida s-a întors cu probleme de sănătate din vacanță: „Să mă operez…”

Fratele lui a murit de cancer

În urmă cu câțiva ani, artistul a suferit enorm după ce fratele lui a murit. Acesta a pierdut, din păcate, lupta cu boala necruțătoare. Artistul își amintește și acum cu emoție despre clipele frumoase din copilărie, petrecute alături de fratele și de sora lui.

„Fratele meu a murit acum 4 ani, era primarul Săpânței, și am avut o relație frumoasă, ca între frați. Nenorocirea a fost că s-a îmbolnăvit de cancer la plămâni și așa l-am pierdut. Când eram mici sigur că ne mai trăgeam de păr și pe sora noastră de codițe, dar ne împăcam.

În familie toți aveam sarcinile noastre, mergeam cu vitele la păscut de obicei. Și aveam o văcuță năzdrăvană care a plecat din munte și pe care am găsit-o a doua zi la malul Tisei, unde nu putea să meargă mai departe. De fapt ea a plecat să mănânce porumb și am pierdut-o. Îmi aduc aminte că ne-au certat părinții rău, dar ne-a apărat preotul din sat, le-a zis să nu ne mai certe”, a mai dezvăluit Gheorghe Turda, pentru sursa citată anterior.

Gheorghe Turda și-a dorit să devină preot

Are o carieră de succes și este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică populară de la noi. Însă, drumul lui inițial în viață îl ducea într-o cu totul altă direcție. Artistul a mai dezvăluit că și-a dorit multă vreme să devină… preot!

„Eu voiam să mă fac preot. Când am dat admiterea la Conservator m-am pregătit în paralel și pentru Teologie. Așa era pe vremea aia, dacă nu intrai din prima la Conservator scoteai dosarul și dădeai examen la Teologie. Dar Dumnezeu m-a ajutat și am intrat cu notă foarte mare, din 80 de candidați eu am fost al 12-lea admis”, a încheiat Gheorghe Turda.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter