Gheorghe Turda, detalii despre relația cu noua iubită misterioasă: "M-am lecuit de cancan-uri"

Publicat pe

Gheorghe Turda, detalii despre relația cu noua iubită misterioasă. Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda are o nouă relație și este fericit alături de noua sa parteneră de viață. Turda a încheiat o relație tumultoasă cu colega de breaslă, Nicoleta Voicu. Despărțirea s-a petrecut cu scandal și niciunul dintre ei nu mai vrea să audă de celălalt. Deși Gheorghe Turda declarase ințial că nu va mai avea încredere în nicio femeie, iată că artistul se simte fericit alături de iubita sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Turda, detalii despre relația cu noua iubită misterioasă. Gheorghe Turda a mai primit o nouă șansă la dragoste, datorită unei femei misterioase, care i-a câștigat încrederea. Artistul a trăit o idilă tumultoasă, alături de cântăreața de muzică populară, Nicoleta Voicu. Turda a acuzat-o pe aceasta, că l-a folosit pentru a avansa în carieră, de-a lungul relației de un an pe care au avut-o împreună. În prezent, cei doi au luat-o pe drumuri separate, iar Gheorghe Turda și-a găsit o nouă femeie, care îl face fericit.

Gheorghe Turda, detalii despre relația cu noua iubită misterioasă: "M-am lecuit de cancan-uri"Gheorghe Turda, detalii despre relația cu noua iubită misterioasă: "M-am lecuit de cancan-uri"

Gheorghe Turda, detalii despre relația cu noua iubită misterioasă

Artistul Gheorghe Turda are o nouă relație cu o femeie, a cărei identități o ține bine ascunsă. Artistul nu s-a afișat până acum de noua sa cucerire, dar cert este că cei doi se înțeleg foarte bine. Această situație este binevenită în viața lui Turda, după relația eșuată cu Nicoleta Voice, care s-a sfârșit într-un scandal monstru. Gheorghe Turda a declarat, recent, că totul decurge excelent alături de partenera sa, deși e posibil să nu petreacă sărbătorile împreună, întrucât aceasta nu va fi în București.

Citește și: Ce a pățit Gheorghe Turda la înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Superstițiile spun că e semn rău:’Când am ieșit din cimitir…’

Citește și: Nepotul lui Gheorghe Turda s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntă:'Peste 700 de invitați'

Citește și: Florin Salam a depus plângere penală, după ce un interlop a amenințat-o cu moartea pe Betty Stoian:'Fii cuminte, că dup-aia…'

Citește și: Imagini virale cu mama lui Messi, după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială. Celia Cuccittini a sărit în brațele fotbalistului, pe stadion

Stau bine (n.r. cu dragostea). Nu spun, ca să nu vă dau subiect de studiu pentru data viitoare. (…) Nu se știe deocamdată (n.r. dacă petrecem sărbătorile împreună), că persoana nu e în Capitală. (…) M-am lecuit de cancanuri.', a spus Gheorghe Turda, la Antena Stars.

Gheorghe Turda, acuzații către fosta parteneră: „A stat cu mine din interes”

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu au avut o idilă, ce a durat vreme de un an. În ciuda diferenței de vârstă de 23 de ani, aceștia au avut o iubire „cu năbădăi”, care s-a terminat cu acuzații de ambele părți. Gheorghe Turda a fost extrem de categoric la adresa fostei partenere, după despărțire și a susținut că nu mai simte absolut nimic pentru ea. Acesta a acuzat-o pe Nicoleta Voicu că și-a dorit o relație, bazată pe interes.

„Am ținut-o fără serviciu, într-un fel de chirie. Pentru mine este inodoră, incoloră și am terminat orice poveste în legătură cu dumneaei. Două încercări am avut în dragoste, acum nu mai am încredere în femei. Nu am pus prea tare la suflet, când ne-am despărțit, pentru că am știut că a stat cu mine din interes, pentru faimă', a spus solistul, la Antena 1.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter