Ghinion pentru George Burcea. Ce actor i-a furat rolul în Adela, noul serial de pe Antena 1

Publicat pe

Ruxandra Ion pregătește un nou serial care va fi difuzat pe Antena 1, intitulat Adela. S-ar păreacă rolul de protagonist a fost dorit și de George Burcea, însă l-a pierdut în favoarea unui actor care a făcut studii la Hollywood, Romeo Visca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În curând, la Antena 1 va începe un nou serial de top, realizat de producătoarea Ruxandra Ion, denumit Adela. Pentru rolul de protagonist ar fi dat probă și actorul George Burcea care, din păcate, nu a primit rolul.

Dacă, la acest casting, a avut ghinion, George Burcea a prins un contract bănos la Ferma (PRO TV). În urmă cu câțiva ani, George Burcea a mărturisit într-un interviu că el nu s-ar duce la reality-showuri pe bani puțini. Se pare că remunerația de la PRO TV a fost suficient de bună, onorariul trecând de 500 de euro pe săptămână.

Romeo Visca a studiat actoria la Londra

Cel care a primit unul din rolurile principale din noul serial al Ruxandrei Ion se numește Romeo Visca și este școlit la Londra, unde a urmat cursuri de actorie.

Tânărul de 30 de ani s-a făcut remarcat în țară prin rolul din serialul de la Prima TV, „Iubiri secrete”, unde a avut un rol negativ. Plecat apoi în Londra și la Hollywood, actorul a primit mai multe roluri în piese de teatru, filme și seriale de televiziune, devenind unul dintre românii care chiar au reușit peste hotare.

În filmografia lui găsim producții importante precum „Mission Imposible: Rogue Nation”, „Spectre”, „Valley of Secrets” sau „American Crime Story”, unde a avut ocazia să joace alături de Ricky Marin și Penelope Cruz.

Tânărul are familia la Londra, unde face naveta și acum, având și alte obligații și afaceri acolo.

Ghinion pentru George Burcea. Ce actor i-a furat rolul în Adela, noul serial de pe Antena 1Ghinion pentru George Burcea. Ce actor i-a furat rolul în Adela, noul serial de pe Antena 1

„Pe lângă teatru, pe care l-am practicat prima dată în România în Bacău, cred că am ajuns cunoscut marelui public prin aparițiile TV. Primul proiect a fost un pilot pe care l-am filmat pentru Prima TV, cred că se numea Impas în 2, apoi am făcut Blestemul Iubirii la Kanal D, un serial ceva mai ciudățel. Prin 2011 a venit marele proiect Iubiri Secrete, unde l-am jucat două sezoane pe Vlad Dumitrescu, rol care de altfel m-a și consacrat. Ulterior am renunțat la serial, deși semnasem contract pe încă un sezon (filmasem și promo-ul pentru sezonul 4 și eu n-am mai revenit în serial). Am mai apărut două sezoane ca și co-prezentator al Andreei Raicu pentru Miss Fata de la Țară, iar ultima mea apariție a fost la un Dating show pentru Euforia TV, cred că se numea Rețeta Dragostei”, a povestit Romeo Visca.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă